Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – Μαχητής Τερψιθέας 0-1

Ampelonas.Maxitis4Αποχαιρέτισε και μαθηματικά τη Γ΄ Εθνική σήμερα ο Αχιλλέας Δομοκού, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 0-1 από το Μαχητή Τερψιθέας που διατήρησε αντίθετα τις λιγοστές του ελπίδες για παραμονή.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους και ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ανούσιο, χωρίς σημαντικές φάσεις στις δύο εστίες.

Ελάχιστες οι συγκινήσεις στην επανάληψη, όπου κέρδισε η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ και αυτή έμελλε να είναι ο Μαχητής με ένα τυχερό γκολ στο 82΄ του Νικούλη από απ’ ευθείας χτύπημα κόρνερ.

Γενικά οι φιλοξενούμενοι φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και το κατάφεραν έστω και στο παρά πέντε διατηρώντας τις όποιες ελπίδες τους. Αντίθετα το -12 από τη ζώνη του Αχιλλέα, δεν καλύπτεται στους 4 τελευταίους αγώνες…

Α΄ μέρος

Δύο σουτ, ένα για κάθε ομάδα, ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο πρώτο μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο 33΄από τον Σαββίδη που έδιωξε κόρνερ ο ο Κουτσούμπας και στο 45΄ από τον Μαλισσόβα με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ξεχωρίζει το δοκάρι του Ζαχαράκη στο 58΄ που τράνταξε το δοκάρι του Μπρέλλα, ύστερα από γύρισμα του Τσιλίκα. Οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 81΄ με μακρινό φάουλ του Μπουρουζίκα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 0-1 από το κόρνερ του Νικούλη που σημειώσαμε πιο πάνω.

Στο 90΄ ο τερματοφύλακας του Δομοκού Κουτσούμπας που είχε προωθηθεί είχε κεφαλιά λίγο άουτ για να κλέψει τη νίκη από τους «Μαχητές».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Περάκης που απέβαλε στο 89΄και το 90΄ αντίστοιχα τους Τσιλίκα (2η κίτρινη) και Καλαμάτα.

Αχιλλέας Δομοκού : Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Ξεζώνοτος, Καλαμάτας, Αναστασίου, Πέδρο (54΄ Φραταράκου), Μαλισσόβας, Κατσαδούρος, Αλαμάνης (65΄ Κάππος), Καντού, Ζαχαράκης (76΄ Μπουγιώτας)

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Νικούλης (85΄ Παυλόπουλος), Μολάς, Πατσιαβούρας, Κυριάκος (76΄ Μαλάκος), Σαββίδης(58΄ Κρεββατάς)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected