Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Super Cup Ερασιτεχνών – Άλλη μία κούπα για το “αλογάκι”! (photos)

λαρισαΜε τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την περιπέτειά της στα ερασιτεχνικά γήπεδα, καθώς κατέκτησε το… τρεμπλ.

Την Κυριακή, στο τελευταίο ματς της χρονιάς, οι «βυσσινί» επικράτησαν 2-1 του Πανερυθραϊκού στην παράταση και κατέκτησαν την τρίτη τους κούπα φέτος.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά το ματς, αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη βροχόπτωση πριν τον αγώνα. Στο 7’ ο Πλιάγκας με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανερυθραϊκός προσπάθησε να ισορροπήσει, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, όμως το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκαν δυνατά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Το γκολ τελικά ήρθε στο 66’ όταν μετά από σέντρα του Πατινιώτη, ο νεοεισελθών Μπουσινάκης έπιασε το δεξί σουτ και έγραψε το 0-1.

Το ματς απέκτησε στη συνέχεια τρελό ρυθμό, με τον Πανερυθραϊκό να βγαίνει μπροστά για να ισοφαρίσει και την ΑΕΛ να εκμεταλλεύεται να κενά και να απειλεί για το δεύτερο τέρμα. Και στο 90’ ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στο 93’ η ομάδα της Ερυθραίας σκόραρε και πάλι με τον Τσίπρα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Αυτή η φάση «ξύπνησε» τους Λαρισαίους και στο 99’ο Τσεμπερίδης με σουτ ο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο Πανερυθραϊκός έψαξε την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε και μετά το τέλος της παράτασης, η ΑΕΛ πανηγύρισε την κατάκτηση και του Super Cup Ερασιτεχνών.

Πανερυθραϊκός (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Γλύνος (111’ Παπαδόπουλος), Γκριτζάς, Αδρακτάς, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνης, Μίκος (71’ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79’ Μπαστέας)

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλίας, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62’ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105’ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (76’ Σαββίδης)

δείτε εδώ φωτό από τον χθεσινό αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected