Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Κρίνεται η πρόκριση σε 1ο και 2ο όμιλο!

holland

Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

10437289_10204315960601896_590086743_n

Η ώρα να πέσει η… αυλαία σε πρώτο και δεύτερο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 έφτασε, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο πρώτο γκρουπ, όπου Βραζιλία, Μεξικό και Κροατία θα δώσουν «μάχη» για 2 εισιτήρια

Βίοι αντίθετοι για τις ομάδες του πρώτου και του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ 2014 καθώς ενόψει της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, τα δυο ματς στο πρώτο γκρουπ θα κρίνουν την πρόκριση, ενώ στο δεύτερο γκρουπ η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει μετά τις αναμετρήσεις της 2ης «ημέρας». Ωστόσο, με δεδομένο πως στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 οι δυο πρώτες ομάδες των δυο προαναφερόμενων ομίλων διασταυρώνονται με… φόντο τα προημιτελικά, οι αντίπαλοι εκατέρωθεν θα ρίχνουν… κλεφτές ματιές και στο τι γίνεται στην αντίπερα όχθη.

Στον πρώτο όμιλο, οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι ύστερα από την ισοπαλία με το Μεξικό, προκειμένου να αποφύγουν τις «περιπέτειες» θέλουν έστω κι ένα βαθμό απέναντι στο Καμερούν ώστε να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους «16». Στον αντίποδα οι Καμερουνέζοι μετά την ήττα από την Κροατία έχουν μείνει χωρίς βαθμό «αποχαιρετώντας» ουσιαστικά τη διοργάνωση.

Στο άλλο ματς του ομίλου Κροατία και Μεξικό θα δώσουν την υπέρτατη «μάχη» για την πρόκριση, με τους Κεντροαμερικάνους να «κυνηγάνε» δυο αποτελέσματα, καθώς ακόμη και με ισοπαλία προκρίνονται. Στην αντίπερα όχθη οι Κροάτες θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον επόμενο γύρο και να μην πάρουν το… αεροπλάνο της επιστροφής.

10438828_10204315960641897_1826900885_n

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς η 2η αγωνιστική έδωσε τα δυο εισιτήρια για τους «16» σε Ολλανδία και Χιλή. Έχοντας δυο νίκες και 6 βαθμούς τόσο οι «Οράνιε» όσο και οι Λατινοαμερικάνοι θα δώσουν «μάχη» για την πρώτη θέση, αν και με την κατάσταση να είναι «μπλεγμένη» στον πρώτο όμιλο δεν είναι ξεκάθαρο ποιον θα βρουν απέναντί τους στους «16».

Τέλος, στο ματς της… παρηγοριάς, οι Ισπανοί αν και ταξίδεψαν με προσδοκίες στη Βραζιλία, καθώς ήταν μεν ένα από τα φαβορί αλλά υπερασπίζονταν και το «στέμμα» τους από την διοργάνωση της Γερμανίας το 2010, γνώρισαν δυο σερί ήττες που τους έβγαλαν νοκ άουτ. Στην ίδια κατάσταση (με δυο ήττες και χωρίς βαθμό) οι Αυστραλοί θέλουν να επαναλάβουν την καλή εμφάνιση που είχαν κι απέναντι στην Ολλανδία με στόχο να αποχαιρετήσουν την διοργάνωση με βαθμό ή ακόμη και βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected