Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ο “παικταράς” Ρόλε στην Τρίπολη, οι…κλεφτές ματιές προς Τάτο και το νέο “χτύπημα” του Βόλου!

4411a173404d448b4693b8c270cb7792_LΑΕΛ Καλλονής – Ανανέωσε με δύο, στο στόχαστρο ο Ναβάρο!

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους δυο πολύπειρους ποδοσφαιριστές προχώρησε η ΑΕΛ Καλλονής την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα.

Προχωρά ο σχεδιασμός της ΑΕΛ Καλλονής για τη νέα χρονιά με τους Λέσβιους να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με δυο έμπειρους και βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Μιχάλης Κριπιντίρης και Ανέστης Αναστασιάδης θα φορούν και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας της Λέσβου, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους «νησιώτες» το μεσημέρι της Πέμπτης (26/06).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λέσβιο αρχηγό της Μιχάλη Κριπιντίρη και τον κεντρικό αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη».

Την ίδια ώρα, ακόμη έναν παίκτη του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως έχουν εντάξει στα μεταγραφικά τους πλάνα οι ιθύνοντες της Καλλονής. Οι Λέσβιοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Χουάνμα και Πιπίνη και θέλουν να πείσουν τον Ναβάρο να ακολουθήσει τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες την Τετάρτη (25/6) καθώς αποδείχθηκε πως δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη για τη νέα σεζόν αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League. Ο Γιάννης Ματζουράκης λοιπόν θεωρεί πως ο 26χρονος άσος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον επιθετικό τομέα, καθώς με τον Αστέρα είχε συνολικά 91 συμμετοχές και 15 τέρματα.

Οπότε, με την έναρξη της προετοιμασίας των Λέσβιων να πλησιάζει αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις με την πλευρά του Ισπανού πάντως να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του Ίβηρα μεσοεπιθετικού.

Αστέρας Τρίπολης – Στην Αργεντινή μιλάνε για “παικταρά”! (vid)

Τελειωμένη υπόθεση είναι η μεταγραφή του Μάρτιν Ρόλε στον Αστέρα Τρίπολης, όπως αναφέρει και η «elcomercial.com.ar» καθώς ο 28χρονος άσος αναμένεται να έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί! Οι Αρκάδες έψαχναν εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας και στο πρόσωπο του Αργεντινού βραχύσωμου άσου είδα το ιδανικό «δεκάρι» για τον Αστέρα της νέας σεζόν. Έτσι, έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του και να τον ντύσουν στα «κυανοκίτρινα»!

Ο Ρόλε έχει γεμάτες χρονιές στην Αργεντινή και είναι ποδοσφαιριστής που δημιουργεί αλλά και σκοράρει, βοηθώντας τα μέγιστα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Η καριέρα του άρχει από την C.A.I, το 2003, στην οποία έμεινε ως το 2009 για να μετακομίσει στη συνέχεια στην Ολίμπο με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής ως πρωταθλητής. Το 2012 βρέθηκε στη Σαν Λορένζο ενώ πέρσι στα μέσα της σεζόν βρέθηκε στην Άρσεναλ Σαραντί, με την οποία είχε 39 συμμετοχές και 4 γκολ πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Δείτε τον εν δράσει:

http://youtu.be/r6IkjihXyM4

Εργοτέλης – Σε καλό δρόμο του Μπαντιμπανγκά

Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά ήταν εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν για τον Εργοτέλη και δεδομένα οι Κρητικοί θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ο Βέλγος άσος από την πλευρά του δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχουν κάνει οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου, καθώς περιμένει να έρθουν στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό πριν πάρει την τελική του απόφαση. Στις κουβέντες που είχε άλλωστε με τους ανθρώπους του Εργοτέλη τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα μετακίνησής του σε άλλη ομάδα της χώρας μας, παρά μόνο για μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Όσο, λοιπόν, δεν φτάνουν προτάσεις από ομάδες ξένων πρωταθλημάτων για τον Μπαντιμπανγκά, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στον Εργοτέλη. Άλλωστε, το «δέσιμο» του Μπαντιμπανγκά με την Ελλάδα και το Ηράκλειο είναι πολύ ισχυρό και δεν αποκλείεται στις 3 Ιουλίου να είναι κανονικά στην «πρώτη» της ομάδας, συνεχίζοντας την καριέρα του στους Κρητικούς. Πάντως, αν μπορεί να θεωρηθεί κι αυτό ως σημάδι παραμονής, ο Ζιγκί πόζαρε στο Facebookμε φανέλα της Εθνικής Ελλάδας όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα cretesports.gr, πανηγυρίζοντας την πρόκριση μας στους «16» του Μουντιάλ 2014!

Νίκη Βόλου – Οριστικό τέλος με Ανιέτε, αποκτήθηκαν δύο!

Η Νίκη Βόλου δεν έχει πάρει την άδεια και έτσι δεν έχει δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών ή ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, πλην δυο περιπτώσεων που επιτρέπονται βάσει κανονισμών. Ο ένας θεωρητικά θα ήταν ο Ανιέτε, όμως, μετά την αποχώρησή του από το ρόστερ στην ομάδα της Μαγνησίας εξετάζουν τις εναλλακτικές τους και τους παίκτες που μπορούν να παραμείνουν στο ρόστερ και να βοηθήσουν ουσιαστικά το συγκρότημα του Βλουτ.

Η ιδανικότερη λύση θα ήταν ο Πινιέιρο, όμως, η τιμή του είναι αρκετά υψηλή και υπάρχουν δυσκολίες για να παραμείνει στη Νίκη Βόλου. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται στις λύσεις των Ακασού και Σουλίδη, που μπορεί να μείνουν στο ρόστερ με λιγότερα χρήματα και να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Την ίδια ώρα με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Βόλου και μια ημέρα μετά την τριπλή ενίσχυση την Τρίτη (24/6), ακολούθησαν ακόμη δυο προσθήκες στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα των «νεοφώτιστων» στη Super League θα φορούν τη νέα σεζόν ο Νίκος Γυφτοκώστας που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017 αλλά και ο Νίκος Παπουτσογιαννόπουλος που αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γυφτοκώστα Νίκου (1/7/1992) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια καθώς και του Παπουτσογιαννόπουλου Θόδωρου (6/7/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο».

Ατρόμητος – Σκέφτεται τον…επαναπατρισμό Τάτου!

Λίγες και προσεγμένες κινήσεις θα κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να ενισχυθεί σε θέσεις που το έχει ανάγκη, με την απόκτηση επιθετικού να παραμένει σε υψηλή προτεραιότητα. Ωστόσο, στον Ατρόμητο κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν και μια από αυτές είναι κι ο Ανδρέας Τάτος. Ο 25χρονος μέσος «έφτιαξε» το όνομά του στο Περιστέρι κι από εκεί κέρδισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, πέρασε τις τελευταίες δυο σεζόν ως δανεικός στον Άρη.

Ο υποβιβασμός των «κίτρινων» τον φέρνει ξανά στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, όμως, δύσκολα θα κερδίσει θέση στο ρόστερ της ομάδας του Μίτσελ. Έτσι, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον δανεισμό του ο Ατρόμητος και ο Τάτος να επιστρέψει σε γνώριμα «λημέρια»…

ΠΑΟΚ – Τελειώνει ο Χακόμπο

836cb671dfd9f6379f32063c338da7dd_L

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει απόφαση να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Χακόμπο και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε αυτό. Ο Άγγελος Αναστασιάδης συναινεί στο να φύγει ο Ισπανός πορτιέρο και αναζητείται η φόρμουλα με την οποία ο έμπειρος γκολκίπερ θα αποτελέσει παρελθόν από την Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς προβληματίζονται για το πώς θα «σπάσουν» το συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ ως το 2016 και επικρατέστερη λύση για την ώρα είναι αυτή του δανεισμού του Χακόμπο, πιθανότατα σε ομάδα της πατρίδας του.

Η διοίκηση ενημέρωσε τον Χακόμπο πως μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του με ομάδες που τυχόν ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν ως δανεικό, αν και το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να καταφέρει να τον πουλήσει. Το ζητούμενο για τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ισπανού που «ζημιώνει» κατά 200.000 ευρώ το χρόνο την ΠΑΕ, ενώ μέχρι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει ο Χακόμπο θα παίρνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκίνησε χθες (26/06).

Ολυμπιακός – Στο “μάτι” όλη η…Εθνική Ελλάδας, δικός του ο !

Η Ελληνοποίηση του βασικού κορμού της ομάδας είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό. Με αφορμή και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνουν οι διεθνείς του στα γήπεδα της Βραζιλίας και το Μουντιάλ, με τη φανέλα της Εθνικής, στον Πειραιά βλέπουν με όλο και καλύτερο μάτι κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που διαπρέπουν με τη «γαλανόλευκη». Οι δυο πολύ δυνατοί στόχοι των «ερυθρόλευκων» από το ρόστερ της Εθνικής είναι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παναγιώτης Κονέ.

Αμφότεροι ανήκουν στην Μπολόνια, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B, και δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν. Για τον Χριστοδουλόπουλο φημολογείται πως έχει κάνει ήδη πρόταση η Παλέρμο όμως θεωρείται πιο εφικτή περίπτωση και στον Πειραιά δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την υπογραφή του και να τον κάνουν δικό τους. Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν και για την περίπτωση του Κονέ, όμως είναι πολύ πιο δύσκολο να τον αποκτήσουν αφού στο «κόλπο» έχουν μπει και Λάτσιο, Τορίνο και Βερόνα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει σταματήσει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, ενώ στο λιμάνι θέλουν να «δέσουν» και τους δικούς τους διεθνείς που κλέβουν την παράσταση στη Βραζιλία, όπως ο Ανδρέας Σάμαρης. Παράλληλα, ο Δημήτρης Σιόβας έχει δεχθεί πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ ένας ακόμα Έλληνας παίκτης, που δεν είναι ακόμα διεθνής σταθερά αλλά διαπρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι στα υπόψη. Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ο οποίος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του αριστερού μπακ σε περίπτωση που φύγει ο Μπονγκ!

b1e9633d9634c4f0191b2fb896725bb0_L

Την ίδια ώρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ (φωτ) από την Γκεντσλερμπιρλιγκί βρίσκεται ο Ολυμπιακός, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σουηδία και συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Aftonbladet», σύμφωνα με την οποία, ο Σκανδιναβός μέσος με ρίζες από την Τουρκία, είναι στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων», με τους Πειραιώτες να βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας, αλλά και τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, έναντι των τριών μεγάλων του τουρκικού ποδοσφαίρου Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας αλλά και της Κασίμπασα. Η Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει κοστολογήσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ τον παίκτη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στον 25χρονο άσο συμβόλαιο με τα διπλάσια χρήματα που λαμβάνει στην Τουρκία.

Παναθηναϊκός – Οριστικό το τέλος με Σίλντενφελντ!

Τελειώνει οριστικά, όπως όλα δείχνουν, το θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ για τον Παναθηναϊκό αφού ο Κροάτης αμυντικός θα πάει στη Μόσχα για να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με την Ντιναμό η οποία δεν φαίνεται να έχει διάθεση να τον παραχωρήσει.

Αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις του τεχνικού της ρωσικής ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχουν ικανοποιητικές προτάσεις για τον Σίλντενφελντ και πιθανότατα ο Κροάτης θα μείνει εκεί. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να ασχοληθεί περαιτέρω αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στη στάση των Ρώσων, κάτι που άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει και με τοποθέτησή της η «πράσινη» ΠΑΕ εδώ και καιρό.

Ο «Σίφο» πάντως, την ερχόμενη εβδομάδα πάει στη Μόσχα για να μιλήσει με τη διοίκηση της Ντιναμό έτσι ώστε να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Αυτό θα συμβεί, μόνο αν ο Νταμπίζας δεν έχει κλείσει κάποιον από τους αμυντικούς με τους οποίους είναι σε επαφές και μάλιστα προχωρημένες όπως αναφέρεται.

Όσο για το τι δήλωσε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, επεσήμανε πως έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σίλντενφελντ και πως θα επιστρέψει στην ομάδα. Υπογράμμισε μάλιστα πως δεν υπάρχει καμία πρόταση, από αυτές που έχουν γίνει, που να ικανοποιεί την Ντιναμό, συνεπώς δύσκολα θα αποχωρήσει από τους Μοσχοβίτες.

«Έχουμε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει άδεια για πέντε μέρες και ύστερα θα ενσωματωθεί σε εμάς. Έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό. Έχουμε κάποιες προτάσεις αλλά δεν μας ικανοποιούν», ήταν τα λόγια του Τσερτσέσοφ.

Πανιώνιος – Φωτάκης με προϋποθέσεις

Με δεδομένο πως δεν έχει εξασφαλίσει άδεια για τη νέα σεζόν, ο Πανιώνιος έχει τη δυνατότητα στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού να κινηθεί για την απόκτηση μόλις 3 παικτών άνω των 24 ετών. Έτσι, οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» θα πρέπει να κινηθούν προσεκτικά στην επιλογή των παικτών για τους οποίους θα αποφασίσουν να κάνουν την… υπέρβαση.

Ένας από τους «στόχους» τους λοιπόν σε αυτή την κατηγορία, φέρεται να είναι ο Γιώργος Φωτάκης. Ο έμπειρος μέσος τη σεζόν που πέρασε μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, ενώ όλα δείχνουν πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου για τη νέα χρονιά. Όμως για να αποφασίσουν οι Νεοσμυρνιώτες να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τον Ατρόμητο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το οικονομικό καθίσταται απαγορευτικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από το Περιστέρι, η διάθεση της ΠΑΕ αλλά και του παίκτη είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το… διαζύγιο. Ωστόσο, το θέμα «κολλάει» στα χρήματα, με τη διαφορά να διαπιστώνεται περίπου στις 30.000 ευρώ και τον Πανιώνιο παράλληλα να περιμένει το τέλος των συζητήσεων και τη λύση του συμβολαίου του 33χρονου χαφ προκειμένου να κάνει

Παναιτωλικός – Ανακοίνωσε Ρουμπουλάκου!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου του Παναιτωλικού, καθώς με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κόρμπου την Τρίτη (24/6), μια ημέρα μετά οι Αγρινιώτες ενημέρωσαν κι επίσημα πως εντάσσουν στο δυναμικό τους και τον Σίμο Ρουμπουλάκου.

Ο 23χρονος αμυντικός, όπως αναφερόταν, ήταν ήδη σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας κι όλα έδειχναν πως το… φλερτ ήταν θέμα χρόνου να καταλήξει σε… γάμο, κάτι που επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Τετάρτης (25/6).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό υπέγραψε σήμερα ο Σίμο Ρουμπουλάκου. Γεννήθηκε στις 30.12.1991 και έχει αγωνιστεί στην Τρίγλια Ραφήνας, την Καλαμάτα και τα δύο προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού».

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected