Κατηγορίες
Football League

Λαμία – Εικόνες από την παρουσίαση της ομάδας!

DSC_6101Μία πραγματικά εντυπωσιακή παρουσίαση της ομάδας, των στόχων αλλά και των νέων αποκτημάτων της ομάδας, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της ομάδας, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που κατα κλείστηκε από κόσμο.

Ας δούμε αναλυτικά την παρουσίαση όπως την περιγράφει το lamia1964.gr :

“Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Καλωσορίσατε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην παρουσίαση της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 καθώς και στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-2015.

Ευχαριστούμε όλους που μας κάνατε την τιμή να αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας και να παρευρεθείτε σ αυτή την εκδήλωση.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ σήμερα για να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα πάρει μέρος πλέον σε μια επαγγελματική κατηγορία.
Η παρουσίαση αυτή στην ουσία αποτελεί και την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015.
Η προηγούμενη σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη καθώς υλοποιήσαμε το στόχο που είχε τεθεί από την αρχή και δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Football League. Έτσι ο πήχης για την επόμενη χρονιά έχει ανέβει αισθητά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι με πολλή δουλειά και προσπάθεια θα ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.
Ας δώσουμε όμως το λόγο στον άνθρωπο που χάρη στον οποίο είμαστε εδώ σήμερα, τον Πρόεδρο της ομάδας μας Πανουργιά Παπαϊωάννου…
και στον Βουλευτή Φθιώτιδας και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λαμιέων  Νίκο Σταυρογιάννη…
Προτού περάσουμε στην φετινή σεζόν ας παρακολουθήσουμε ένα βίντεο που έχουμε ετοιμάσει με αφορμή τα 50 χρόνια ζωής του συλλόγου και για το πως φτάσαμε ως εδώ… Στα πλαίσια των αλλαγών και της ανανέωσης μέσα στο βίντεο υπάρχει μια έκπληξη.
Νέο σήμα λοιπόν για την ομάδα μας, παρεμβάσεις στο γήπεδο, επαγγελματισμός και σοβαρός σχεδιασμός… Όλα ξεκινούν από την αρχή καθώς μπορεί να είμαστε μια νεοφώτιστη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και μια ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα.
Το πρώτο κομμάτι λοιπόν που θα μας απασχολήσει είναι η διάθεση στο κοινό των καρτών διαρκείας.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια των φιλάθλων της κάθε ομάδας, είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο τη στηρίζουν και είναι δίπλα της και στα ευχάριστα αλλά και στα δύσκολα.
Εμείς θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο και καταλαβαίνοντας την κρίση προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τις τιμές σε κάθε πορτοφόλι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον κάθε φίλαθλο που επιθυμεί, να δημιουργήσει μια σταθερή παρουσία στο ΔΑΚ της πόλης.
Θέλουμε να φτιάξουμε το κατάλληλο κλίμα για οικογένειες και γυναικείο κοινό. Να έχουν όλοι μια μοναδική γηπεδική εμπειρία.
Ας ξεδιπλώσουμε το πλάνο των διαρκείας πιο αναλυτικά με τις τιμές και τις παροχές.
1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.
2.Τα εισιτήρια διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες.
3.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.
4.Η κάρτα διαρκείας είναι ονομαστική και προσωπική, δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται σε άλλο πρόσωπο.
5. Κατά την έκδοση της κάρτας διαρκείας, καθώς και κατά την είσοδο των κατόχων στο γήπεδο, ζητείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου), προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του ονόματος που αναγράφεται στην κάρτα με τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Οι κατηγορίες λοιπόν με τις τιμές τους είναι οι εξής:
V.I.P στο κέντρο του γηπέδου με καινούργια δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και αντοχής με στέγαστρο …………. με 900 €
GOLD κάτω από τα VIP στο κέντρο του γηπέδου …….. με 500 €
SILVER (κερκίδες 3-4)………………………………. με 250 €
RED (κερκίδες 2-5)…………………………………. με 150 €
YELLOW (κερκίδα 7)…………………………………. με 120 €
GREEN (κερκίδα 13)………………………………… με 80 €
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου κατηγορίας και τιμής μπαίνουν σε κλήρωση για 3 μεγάλα δώρα:
1) Ένα αυτοκίνητο Hyundai i10
2) Μία τηλεόραση 50”
3) Ένα Tablet
Οι κάτοχοι εισιτηρίων V.I.P. πριμοδοτούνται με επιπλέον 6 πόντους στην κλήρωση, οι κάτοχοι της κατηγορίας GOLD με 4, της SILVER με 2 και της RED με 1 επιπλέον πόντο.
Επίσης όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της NIKE της μεγαλύτερης εταιρείας αθλητικών ειδών στον κόσμο και επίσημου προμηθευτή της ομάδας μας για την φετινή περίοδο στα πολυκαταστήματα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
Επίσης τα πολυκαταστήματα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ μας προσφέρουν εκπτώσεις 5-20% ανάλογα με το τμήμα, για όλη την αγωνιστική περίοδο στους κατόχους διαρκείας.
Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να επιδεικνύει στο κατάστημα το διαρκείας του με την ταυτότητα του και να ψωνίζει με τα ειδικά προνόμια που του προσφέρονται.
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν διαρκείας από τις 3 πρώτες κατηγορίες (V.I.P., GOLD, SILVER) η εξόφλησή τους μπορεί να γίνει με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Πώς μπορεί να γίνει κάποιος κάτοχος ενός διαρκείας:
Εγγραφές θα γίνονται από αύριο, καθημερινά στα γραφεία της ομάδας Πλατεία Ελευθερίας 3 στον δεύτερο όροφο. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:
Δευτέρα – Παρασκευή
Πρωί: 10:00 – 13:00
Απόγευμα: 18:00 – 20:00
Τηλ: 22310 24207
Επίσης μέσω του επίσημου site της ομάδας www.lamia1964.gr στέλνοντας ένα e-mail (info@lamia1964.gr) με το ονοματεπώνυμο, το είδος του εισιτηρίου και οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Στη συνέχεια όσοι έχουν κάνει εγγραφή θα καλούνται στα γραφεία όπου καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου και μια φωτοτυπία της ταυτότητας, διαλέγουν στο σχεδιάγραμμα του γηπέδου τη θέση που επιθυμούν, παίρνουν μια απόδειξη και ύστερα από λίγες μέρες παραλαμβάνουν το διαρκείας τους με το ονοματεπώνυμό τους και την θέση τους.
Η Λαμία λοιπόν μετά από 35 χρόνια βρίσκεται πλέον στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής. Ας δείξουμε όλοι πόσο κοντά της είμαστε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Ας γίνουμε όλοι συνεπιβάτες στο όνειρο… Γιατί το ταξίδι… συνεχίζεται…
Περνάμε στο δεύτερο κομμάτι της παρουσίασης που είναι το αγωνιστικό τμήμα. Οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.
Τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας είναι:
Ο τερματοφύλακας Θανάσης Γεωργίου από τον Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ορφέας Λύτρας από τον Κρισσαίο
Ο αμυντικός Θανάσης Ρεπετσάς από τη Νίκη Βόλου.
Ο μέσος Δημήτρης Ζουλιώτης από τη Νίκη Βόλου.
Ο επιθετικός Γιανίκ Γιενκά από τον Ολυμπιακό Βόλου
Ο επιθετικός Γεράσιμος Χαϊκάλης από την Καλλιθέα
Ο μέσος Ανδρέας Βασιλόγιαννης από τα Χανιά
Ο αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος από την Παναχαϊκή
Ο επιθετικός Μιχάλης Φράγκος από Φωκικό
Ο μέσος Ντελέκος Ευάγγελος απότον Ηρακλή Ψαχνών
Ο μέσος Χουσεΐν Μουμίν από τον Παναιτωλικό
Ο μέσος Αλέξης Ντάλλας από τον Αχαρναϊκό
Από το περσινό ρόστερ ο Αντρέας Μκρτσιάν
και ο λαμιώτης μέσος Γιάννης Αντωνόπουλος
γενικοί αρχηγοί ο Γιάννης Συρογιάννης και ο Βαλάντης Μπλέτσας.
Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν:
Ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Αδάμ…
ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τικταπανίδης…
ο βοηθός προπονητής Γιώργος Κόλτσης και
ένας προπονητής που έχει δουλέψει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις περισσότερες ανόδους ομάδων στις μεγαλύτερες κατηγορίες, 5 φορές έχει ανεβάσει ομάδες στη super league, ο κ. Μπάμπης Τεννές.
Σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και η Κ20. Άρχισαν την προηγούμενη Πέμπτη και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών για τη στελέχωσή της υπό τις οδηγίες του Απόστολου Παπανικολάου με γυμναστή τον Νίκο Αναστασίου και υπεύθυνο αυτών τον Γιώργο Ζαγκανά.
Το ταξίδι βρίσκεται ακόμη στην αρχή, το ραντεβού ανανεώνεται σε ένα μήνα περίπου από τώρα με την ολοκλήρωση του ρόστερ και την επίσημη παρουσίαση της φανέλας.
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του πολιτιστικού κέντρου και τον υπεύθυνο Νίκο Σπανό για την πολύτιμη βοήθειά του, τον ηχολήπτη μας Μάκης Δανιήλ και το catering που ήταν προσφορά από το Time Out του  κ. Κώστα Καραγιώργου.
Μην λείψει κανείς από το φετινό ταξίδι, προβλέπεται συναρπαστικό!!
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected