Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Και τώρα τρέχει…

1004650_643453808998209_1657601228_nΤελικά ο κύριος που χτυπούσε…την πόρτα όπως γράψαμε σχετικά στις 17 Ιουλίου (δείτε εδώ) δεν ήταν ο ταχυδρόμος αλλά ούτε και ο μάγος με τα δώρα… Η ελπίδα για κάτι καλύτερο στον Φίλιππο Μελίκης “εξανεμίστηκε” σήμερα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων που είχαν αναλάβει τις επαφές, δεν κατέστη δυνατή η περαιτέρω συνεργασία. Το Imathia Sports News έχει όλο το ρεπορτάζ, τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν στο deal αλλά και αν και πότε υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο λόγω σεβασμού προς τον σύλλογο αλλά και στους ανθρώπους που πάλεψαν για αυτό, δεν τα δημοσιεύουμε….

Επομένως και χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος (ένα γεγονός που εκνεύρισε αρκετούς στο χωριό…) ο Φίλιππος θα πρέπει άμεσα να μπει σε διαδικασία εύρεσης προπονητή αλλά και ποδοσφαιριστών καθώς οι πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ αναγκάζουν τους διοικούντες να αναζητήσουν τις λύσεις εκείνες ώστε να δημιουργηθεί το σύνολο που θα επιτύχει τους στόχους που θα θέσουν φέτος οι “ερυθρόλευκοι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε ραντεβού με υποψήφιο προπονητή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία αν και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τις επόμενες μέρες. Όσον αφορά το ρόστερ, ήδη έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές και από αύριο θα κληθούν για τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες.

Εμείς ευχόμαστε ο Φίλιππος να βρει σύντομα το δρόμο του, αυτόν που χάραξε και χαράσσει τα τελευταία χρόνια. Να αντιληφθεί και ο κόσμος πως η ομάδα αντανακλά την περιοχή και πως χωρίς αυτούς, δεν μπορεί να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια για τον σύλλογο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected