Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία (0-1) Βασικός ο Γεωργίου

karditsa-lamia_610x400Αμφίρροπο ήταν το πρώτο “κρας” τέστ της Αναγέννησης και της Λαμίας το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο με το οποίο άνοιξε η αυλαία των δυνατών φιλικών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Η Λαμία, που παρουσιάζεται ιδιαιτέρως φιλόδοξη με πολλές μεταγραφές “πρώτης γραμμής” επικράτησε με σκορ 1-0, αλλά γενικώς η εικόνα της δείχνει ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Δουλειά φυσικά θέλει και η Αναγέννηση που κι αυτή ψάχνει τα πατήματά της και την ομοιογένειά της αφού φέτος παρουσιάζεται με αρκετά νέα πρόσωπα.

Σε γενικές γραμμές οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο παρακολούθησαν ένα αμφίρροπο και σφιχτό παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Λαμία μ’ ενα γκόλ που πέτυχε στο 11′ με συρτό σούτ του Μουμίν σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή και εκμεταλλευόμενη την αδυναμία των “κιτρινόμαυρων” να διώξουν, κατάφερε να πάρει τη νίκη η οποία όμως χρησιμεύει μόνο για το γόητρο.

Απο το γκόλ και έπειτα οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν είχαν κάτι αξιόλογο να επιδείξουν ούτε στην επίθεση, ούτε στον τρόπο ανάπτυξης, ενώ και οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη παρότι είχαν κάποιες εξάρσεις του Νίκιτς και του Βουτσιά απο δεξιά, δεν κατάφεραν να μπούν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ετσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς πολλές φάσεις, ενώ δεν έλλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα που είναι όμως και μια πρόγευση απο το πόσο σκληρό θα είναι το νέο πρωτάθλημα και γενικώς όλα τα παιχνίδια.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση ήταν σαφέστατα καλύτερη της αντιπάλου της. Επαιξε στο μισό γήπεδο τη Λαμία σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να βάλει τη μπάλα κάτω και να βρεί χώρους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και δεν άφησαν εκτεθειμένο τον τερματοφύλακά τους.

Παρόλα αυτά με την συνεχή πίεση οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να κλέψουν μπάλες και να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους δημιουργώντας τρείς πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν και να περάσουν και μπροστά στο σκόρ.

Πρωταγωνιστής της πρώτης ήταν ο Παναγιωτόπουλος που δεν εκμεταλλεύτηκε μια θαυμάσια μπαλιά του Μίχου και έχασε το τετατετ απο τον τερματοφύλακα της Λαμίας και στις άλλες δύο ο Σωκράτης Μπουντούρης που ενώ κινήθηκε θαυμάσια προς την περιοχή, τα πλασέ που επιχείρησε στις δύο φορές που βρέθηκε σε θέση βολής ήταν άστοχα με τη μπάλα να φεύγει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι της Λαμίας.

Μια ακόμη καλή φάση που θα μπορούσε να φέρει γκόλ έγινε πριν το τέλος σε σέντρα του Γκουγκούδη, αλλά σε ατυχή προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου να πιάσει το σουτ απο καλή θέση.

Οι δύο προπονητές όπως αναμενόταν αδιαφόρησαν για το σκόρ της αναμέτρησης και έκαναν πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Φυσικά και δεν περιμέναμε απο το εν λόγω μάτς να κρίνουμε την εικόνα που θα έχει η Αναγέννηση στο νέο πρωτάθλημα. Ούτε μεμονωμένα των παικτών, ούτε τη συνολική εικόνα ως σύνολο.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Βουτσιάς, Μίχος, Νίκιτς, Μαυριάς, Τζέκος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Τσάμης, Κόκκινος, Χατζηρίζος, Αδαμόπουλος, Ρόβας, Υφαντής, Μπιτέλης, Κοντός, Γκουγκούδης, Μπουντούρης και Παναγιωτόπουλος.

Λαμία : Γεωργίου, Ντάλλας, Αντωνόπουλος, Ρεπετσάς, Μκρτσιάν, Γιενγκά, Μουμίν, Ντελέκος, Αντωνίου, Χαϊκάλης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Νεόφυτος, Βασιλόγιαννης, Ζουλιώτης, Φράγκος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Κωστόπουλος, Τζούρτζουρις, Κεϊτά, Ζαχαρόπουλος, Μαλισόβας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected