Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πλατανιάς – Επισκοπή (3-2) Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πετράκος

episkopi-platanias_filikoΠαρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς η ομάδα των Χανίων κατάφερε να πάρει τη… φιλική εντός έδρας νίκη

Μπορεί τις δυο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία, αλλά το φιλικό μεταξύ του Πλατανιά και της Επισκοπής στο γήπεδο των Περιβολίων είχε ρυθμό και γκολ, με τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να αποτελούν έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ όταν ύστερα από σέντρα του Ράντοβιτς ο Βιγιαφάν βρέθηκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοκκαλά για το 1-0.

Ωστόσο, η «απάντηση» ων γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Μιλούνοβτς να επιχειρεί στο 15’ το ψηλοκρεματό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη. Το πρώτο μέρος λοιπόν ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες ισόπαλες αλλά στην επανάληψη οι Χανιώτες πήραν αρχικά το προβάδισμα με το σουτ του Σέχου από τα 40 μέτρα στο 73’ και «κλείδωσαν» τη νίκη 5 λεπτά αργότερα όταν μετά από σέντρα του Τζίλβαν ο Γουνδουλάκης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια η Επισκοπή κατάφερε να μειώσει στην εκπνοή με τον Φοβάκη, αλλά δεν υπήρχε περαιτέρω χρόνο αντίδρασης και το 3-2 υπέρ του Πλατανιά ήταν και το τελικό σκορ.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (75′ Αποστολόπουλος), Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46′ Ζουμπουλάκης), Τέτε, Σέχου (75′ Χαλκιαδάκης), Μενδρινός (46′ Γουνδουλάκης), Τζίλβαν (75′ Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (46′ Μπεριάν), Τόρες (46′ Ναζλίδης).

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάν, Ράντοβιτς, Σπανός, Δουμάνης. Έπαιξαν και οι: Κελαϊδής, Τζανάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Γουαταρά, Πετράκος, Λιονάκης και Φοβάκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected