Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Κοζάνη 3-2

14-15-filiko-Dotieas-Kozani-fash1Ενθαρρυντικά μηνύματα άφησε η Κοζάνη παρά την ήττα με 3-2 που γνώρισε στο δυνατό τεστ στην Αγιά Λάρισας απέναντι στον ενισχυμένο και φιλόδοξο Δωτιέα.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής οι δύο ομάδες, που θα βρεθούν αντίπαλες στον 2ο Όμιλο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ενδιαφέρον φιλικό με δύο ανατροπές στο σκορ.

Η Κοζάνη είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με σκορ 1-2.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι έκαναν μία «κοιλιά» στο διάστημα 55′-75′ όταν ο Δωτιέας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Η Κοζάνη τελείωσε δυνατά το παιχνίδι, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Μόλις στο 5′ ο Δωτιέας άνοιξε το σκορ με καλοχτυπημένο φάουλ του «αστέρα» της ομάδας, του Βραζιλιάνου Ουέλινγκτον.

Στο 18′ η Κοζάνη ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Γκέρι Γκέγκα, που ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης, μετά από πάσα του Χαματάϊ.

Στο 23′ η Κοζάνη έκανε την ανατροπή σε 1-2 με κεφαλιά του Κώστα Μαλούτα μετά από φάουλ του Ντεμιράϊ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δωτιέας ανέβασε την απόδοση του και σε συνδυασμό με μία 20λεπτη αγωνιστική πτώση της Κοζάνης κατάφερε να γυρίσει το σκορ.

Στο 60′ φάουλ του Ουέλινγκτον πέρασε από όλους, κεφαλιά του Μάριου Κράββαρη και 2-2.

Στο 70′ προσπάθεια και σέντρα του Κράββαρη, ο Θωμάς Μπιμπίρης που είχε κι αυτός ιδιαίτερα καλή απόδοση, στην προσπάθεια του να αποκρούσει σημείωσε αυτογκόλ για το 3-2.

Στα τελευταία 15 λεπτά η Κοζάνη πήρε και πάλι την πρωτοβουλία, προσπάθησε να ισοφαρίσει κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιάννη Τσικόπουλο στο 88′ και στο 90′ που δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Δωτιέα.

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς : Λαμπρόπουλος, Δημολιός, Χότζα, Κόκκας, Κουρδής, Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον, Λεμά, Σωτηρόπουλος, Πετρουζέλης. Έπαιξαν και οι: Γούτος, Τσατσαλίδης, Μίλκοβιτς, Κράβαρης, Σταυράκης, Βαρουξάκης, Τσιρογιάννης, Τσακάλι, Λάϊος, Σελήνης.

Κοζάνη : Βίδρας (65′ Χατζηγιαννάκης), Ντούκα, Ματούλας, Μπιμπίρης, Καραμπατζάκης (75′ Βαλαής), Μαλούτας (75′ Μήνος), Χαματάϊ (60′ Ηλίας), Ντεμιράϊ (70′ Μπίντσης), Γκέγκα, Γ. Τσικόπουλος. Κ. Παπαδόπουλος (50′ Δρόσος).

*fckozani.gr, Φωτογραφίες athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected