Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Πυρσός Γρεβενών 1-0

kastoria_pirsos_610x400 (1)Οι «γουναράδες» έβγαλαν στο χορτάρι αυτά που ζητούσε ο προπονητής τους και παίζοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ενόψει της συνέχειας.

Μια ακριβώς εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, η ακριτική ομάδα συγκέντρωσε αρκετά καλά στοιχεία, γεγονός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή της, έναντι του αγωνιστικού Γολγοθά που έχει να ανέβει.

Το παιχνίδι αναλώθηκε σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να θυμίζουν περισσότερο επίσημο, παρά φιλικό παιχνίδι!

Τελικά αυτός που πλήρωσε τα… σπασμένα ήταν ο Γιώργος Κεφάλας, που δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο γόνατο και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει έξω για 10 μέρες και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο το συγκρότημα του Πασχάλη Δημητρίου ανέκτησε τη κατοχή και τη κυκλοφορία των κινήσεων, προειδοποιώντας αρχικά τον αντίπαλο με το δυνατό σουτ του Ντάμζι να αποκρούεται από το Κοσμίδη.

Το γκολ πάντως ήρθε λίγο αργότερα, όταν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σαπανίδης τρύπησε την άμυνα και με εξαιρετική ασίστ έβγαλε σε θέση βολής το Τσαμασλίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Στην επανάληψη η βροχή δυνάμωσε για τα καλά, γεγονός που δυσκόλεψε αισθητά τις κινήσεις των παικτών και απαγορεύοντας να παιχτεί ποδόσφαιρο υψηλών αξιώσεων, οι φάσεις γύρω από τις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι δύο γκολκίπερ ωστόσο (Τσοτουλίδης και Κοσμίδης αντίστοιχα) ήταν εξαιρετικοί και όσες φορές χρειάστηκε έδειξαν τα αντανακλαστικά τους και με το παραπάνω.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Πυρσού προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε με την Καστοριά να παίρνει εν τέλει τη νίκη με σκορ 1-0.

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Σπανός, Κεφάλας, Καλαϊτζίδης, Σαπανίδης, Μπορόζης, Ντάμζι και Τσαμασλίδης.

Πυρσός Γρεβενών: Κοσμίδης, Κυριάκος, Μποζιάρης, Τραύλος, Δημητριάδης, Κιοσεόγλου, Κυριακίδης, Τότι, Καρράς, Τσιάτσος και Χαραλαμπίδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected