Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σωτήρης Τσάτσος – Συνεχίζει την καριέρα του στην Καλαμάτα!

cdc1ebb815c7a7fcf01288fe2317d899_LΜεταγραφική έκπληξη επιφύλασσε η Καλαμάτα, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς απέκτησε τον Σωτήρη Τσάτσο.

Ο 36χρονος μέσος συμφώνησε με τη «Μαύρη Θύελλα» και αναμένεται να ενισχύσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το βιογραφικό του Τσάτσου είναι πλούσιο, ενώ πέρυσι με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά στη Football League, μέτρησε 26 συμμετοχές και τρία γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει ακόμη σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμαριά, Βέροια, Μακεδονικό, Εθνικό Αστέρα, Ηρακλή Ψαχνών και Τρίκαλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος άσος σημείωσε: «Έρχομαι με σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Καλαμάτα, που η θέση της δεν είναι στη Γ’ Εθνική, ούτε καν στη Football League, αλλά η πρώτη κατηγορία στην Ελλάδα. Γι’ αυτό στόχος μας φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, και τον μάνατζέρ μου, Αναστάση Πιφέα, για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected