Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Αρχίζει το ματς! (pre game 1ης αγωνιστικής)

Χωρίς τίτλο copy

Τα…κεφάλια μέσα για τις 16 ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα της σεζόν 2014-2015. Ένα πρωτάθλημα που ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι θεαματικό, γεμάτο σασπένς αλλά και χωρίς παρατράγουδα ώστε οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρόν στα γήπεδα, να το ευχαριστηθούν και να αποκτήσουν μία διέξοδο από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Το Imathia Sports News θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κοντά στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, τόσο μέσω της ειδησεογραφίας και των πλούσιων ρεπορτάζ, όσο και με τις καινοτόμες ιδέες του, με στόχο την ανάδειξη του ερασιτέχνη αθλητή αλλά και την μεγαλύτερη προβολή του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, πριν από κάθε Σάββατο, σας προσφέρουμε το pre game της επερχόμενης αγωνιστικής, στο οποίο αναλύουμε τα τελευταία νέα των ομάδων αλλά και όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας που προηγήθηκε. Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα 8 ματς που περιλαμβάνει η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις μεταγραφικές κινήσεις των 16 “μονομάχων” :

Αχιλλέας Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα : Με τοπικό ντέρμπι ξεκινά η φετινή χρονιά, στην πρώτη δύσκολη έξοδο του ΦΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, που υποβιβάστηκε πέρσι από τη Γ Εθνική, θα αγωνιστεί στο γειτονικό Γιαννακοχώρι κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Αχιλλέα, τον οποίο κέρδισε στην αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση με 1-5. Ωστόσο, το αυριανό ματς έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να επιζητούν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν.

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Πολύ ενδιαφέρον ματς και στο Διαβατό, με τον τοπικό Ατρόμητο να υποδέχονται τους πρωταθλητές. Σύμφωνα με την πρόσφατη παράδοση, οι αγώνες στην έδρα των “κυανολεύκων” είναι κλειστοί και κρίνονται στις λεπτομέρειες και μάλιστα το περσινό…τρένο του Σάκη Παγγούρα, έχασε έδαφος στη συγκεκριμένη έδρα παραχωρώντας λευκή ισοπαλία. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της αυριανής αναμέτρησης.

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας : Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί το παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Μέσης. Οι “βυσσινί”, που φέτος παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές στο ρόστερ τους υποδέχονται τους πλήρως…ανακαινισμένους Κυπελλούχους Ημαθίας, που προχώρησαν σε πολλές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι, εμπιστευόμενοι κυρίως νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. 

δείτε στιγμιότυπα από την περίοδο 2012-2013 :

Φίλιππος Μελίκης – Άτλας Ζερβοχωρίου : Σπουδαίο παιχνίδι και στη Μελίκη, με τους περσινούς δευτεραθλητές της Α1 να υποδέχονται τον μαχητικό Άτλα. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να ανταποκριθούν θετικά μετά τον αποκλεισμό και τη βαριά ήττα στο Κύπελλο στο ΔΑΚ Νάουσας, σε αντίθεση με τους παίκτες του Γιώργου Σπυριδωνίδη, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας του φετινού καλοκαιριού.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Ντέρμπι από τα…παλιά στα Τρίκαλα, όπου ο εξαιρετικά δυνατός φέτος Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τους νεοφώτιστους “πράσινους”. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και σε φιλική αναμέτρηση (3-0), ωστόσο το παιχνίδι του Σαββάτου παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναμένεται αρκετός κόσμος στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων και καιρού επιτρέποντος, οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

298969_292256067453307_1374829657_n

Το ρεπορτάζ, η ανάλυση και η ειδησεογραφία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” (2ο χλμ ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης)

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Για πολλούς, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Το γειτονικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, κεντρίζει τα…βλέμματα των φιλάθλων και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο που θα θελήσει να παρακολουθήσει μία από (πολλές) “μάχες” του φετινού πρωταθλήματος. Ο ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος ΑΣ Ειρηνούπολης μεταβαίνει στη Χαρίεσσα με στόχο να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα του φαβορί που του έχουν δώσει εξαρχής, ωστόσο θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να υπερνικήσει το εμπόδιο της ΑΕΧ, που για μία ακόμη χρονιά αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού : Επικίνδυνη έξοδος για τον Εθνικό, που αντιμετωπίζει τον νεοφώτιστο (και πολύ νεανικό) ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο της Κουλούρας. Οι “κυανόλευκοι”, που δεν είχαν την ιδανική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίες, ενισχύθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων, η ομάδα αναμένεται να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στις επίσημες υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Κώστα Κατσώνη ποντάρει στον ενθουσιασμό του “πρωτάρη” της κατηγορίας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια θα είναι η αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσουν οι “ασπρόμαυροι” στο φετινό “μαραθώνιο”

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Στο ορεινό Βέρμιο μεταβαίνει η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, για να αντιμετωπίσει τους νεοφώτιστους του ΓΑΣ που εντυπωσίασαν στα φιλικά προετοιμασίας και γέμισαν με ενθουσιασμό και προσμονή τους φίλους τους ενόψει του αυριανού αγώνα. Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι ωστόσο έχουν το “γνώθι σαυτόν” φέτος και γνωρίζουν πολύ καλά τα…κατατόπια της κατηγορίας. 

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής πρεμιέρας της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 17.00 :

Αχιλλέας Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας

Φίλιππος Μελίκης – Άτλας Ζερβοχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected