Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Προβάδισμα η Οσασούνα, Over στην Τούμπα

Betarades_1000x600Μετά από τη διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, επανερχόμαστε σε φουλ ρυθμούς το Σαββατοκύριακο. Όλα τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση με το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και οι επιλογές μας να είναι αρκετές, «εγκαινιάζοντας», ουσιαστικά τη χειμερινή στοιχηματική σεζόν. Παράλληλα, στο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζουν δύο μεγάλα ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και το Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, ενώ στο Mundobasket Λιθουανία και Γαλλία αναμετρώνται στο «μικρό» τελικό με έπαθλο την τρίτη θέση.

Οσασούνα με κάλυψη

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας και την αναμέτρηση Γιαγκοστέρα – Οσασούνα με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.85 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Γιαγκοστέρα έχει συλλέξει τρεις βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Αυτοί προήλθαν από το νικηφόρο 2-0 επί της Λεγανές τη 2η αγωνιστική. Στον αντίποδα, οι έξοδοι σε Λας Πάλμας και Ουέλβα συνοδεύτηκαν από ήττες (2-0 σε αμφότερες τις περιπτώσεις). Η Οσασούνα, από την άλλη, προέρχεται από ένα διπλό «χαστούκι» από την Αλαβές. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3, ενώ μεσοβδόμαδα φιλοξενήθηκε από την Ντεπορτίβο για τον 2ο γύρο του Κόπα ντελ Ρέι και γνώρισε τον αποκλεισμό στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάγκη από την κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στη μάχη για την άμεση επιστροφή στην Πριμέρα. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές η Οσασούνα μέτρησε την εντός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα Β (2-0) και την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σαραγόσα (1-1) και στη σημερινή αναμέτρηση έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Γκολ στην Τούμπα

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νίκη Βόλου, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5γκολ σε απόδοση 1.80.Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας τιμωρίας που «κουβαλά» από πέρυσι ο Δικέφαλος. Βρίσκει την ηρεμία του ο ΠΑΟΚ, που πέρασε ένα χαλαρό διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της ευρείας νίκης και πειστικής εμφάνισης κόντρα στον Πλατανιά. Το 4-0 στην Κρήτη ικανοποίησε άπαντες στο στρατόπεδο του δικεφάλου, που είχε πολύ καλή παρουσία σε όλους τους τομείς, απειλήθηκε ελάχιστα στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο και έκανε υγιεινό… περίπατο. Ήταν, μάλιστα, η δεύτερη διαδοχική του νίκη με 4-0 μετά από εκείνη κόντρα στη Ζίμπρου για το Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη μια πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα για τη Νίκη Βόλου, από την άλλη. Μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό (ήττα 3-1) και το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (ήττα 1-0), οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας τον ισχυρό ΠΑΟΚ, σε μια τριάδα αγώνων «φωτιά». Η ομάδα από το Βόλο, παράλληλα, παρουσιάζεται πολύ αδύναμη στα πρώτα ματς της σεζόν, ενώ έχει και αμυντικά προβλήματα, έχοντας δεχθεί γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, είτε φιλικά είτε επίσημα.

Προβάδισμα η Πάντεμπρον

Ένα ακόμη σημείο προκύπτει από την Μπουντεσλίγκα και είναι ο «1 DNB» στο ντέρμπι «νεοφώτιστων» ανάμεσα σε Πάντερμπορν και Κολωνία σε απόδοση 2.10. Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην παρθενική εμφάνισή της στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η νεοφώτιστη Πάντερμπορν. Στην πρεμιέρα έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μάιντς (2-2, δέχθηκε γκολ από την άσπρη βούλα του πέναλτι) ενώ πριν από δύο βδομάδες πέτυχε εμφατική νίκη στην έδρα του Αμβούργου με 3-0. Σπουδαία νίκη πέτυχε πριν από δύο βδομάδες στην έδρα της Στουτγκάρδης και η ,επίσης, νεοφώτιστη Κολωνία. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στο Αμβούργο το συγκρότημα του Πέτερ Στόγκερ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Στουτγάρδης επικρατώντας με 2-0.Η Κολωνία δείχνει πολύ καλά σημάδια, μέχρι στιγμής, στον αγωνιστικό χώρο, σήμερα, ωστόσο, η Πάντερμπορν έχει σήμερα το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Εγκαίνια» με νίκη για Κόνιασπορ

Επόμενη στάση η Τουρκία και ο «Άσσος» σε απόδοση 1.95 στη συνάντηση Κόνιασπορ – Μπαλικεσίρσπορ. Το νέο της γήπεδο, χωρητικότητας 42.000 θέσεων, εγκαινιάζει απόψε η Κόνιασπορ στην αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Μπαλικερσίσπορ. Το συγκρότημα του Μεσούτ Μπακάλ στοχεύει μόνο στους τρεις βαθμούς της νίκης πρώτον για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που αναμένεται να το γεμίσουν, και δεύτερον για να σβήσει την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Εσκισεχίρσπορ με 2-1. Στον αντίποδα, με το …αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της Τουρκίας η νεοφώτιστη Μπαλικερσίσπορ. Το συγκρότημα του Ισμαΐλ Ερτεκίν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θα στοχεύει στη νίκη σε όλες τις αναμετρήσεις που πρόκειται να δώσει, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ακχίσασπορ χάρη στο γκολ του Ντιμπαζονκίζα στο 6’. Τριάντα λεπτά αργότερα ο Αλανζίνιο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, ωστόσο ο Ακιούζ στο 77’ σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Η ευκαιρία της Κρίσταλ Πάλας

Από την Πρέμιερ Λιγκ κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.25 στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι. Μία ιδανική ευκαιρία για να πετύχει την παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έχει σήμερα η Κρίσταλ Πάλας, καθώς η Μπέρνλι παρουσιάζεται ακόμα αμήχανη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι, οι οποίοι έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Νιλ Γουόρνοκ, ξεκίνησαν με τις ήττες στα λονδρέζικα ντέρμπι με Άρσεναλ (2-1 εκτός) και Γουέστ Χαμ (1-3 εντός), ενώ άφησαν καλές εντυπώσεις στο ισόπαλο 3-3 του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της περασμένης αγωνιστικής. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, δείχνει να προσαρμόζεται με αργούς ρυθμούς στα απαιτητικά δεδομένα της Πρέμιερσιπ. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν φέτος στη «μεγάλη» κατηγορία και έχουν συλλέξει ένα μόλις βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

«Αφεντικό» η Μπαστιά

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με έναν ακόμη «Άσσο», αυτή τη φορά από τη Γαλλία και το παιχνίδι Μπαστιά – Λανς, σε απόδοση 2.10. Άλλο ένα καλό δείγμα γραφής έδωσε την περασμένη αγωνιστική η Μπαστιά φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπορντό, σ’ ένα παιχνίδι που προηγήθηκε μάλιστα, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου μην αντέχοντας την πίεση. Έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίρνοντας ισοπαλία 3-3 με τη Μαρσέιγ και γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο πιο εύκολο παιχνίδι της ως τώρα νίκησε με 1-0 την Τουλούζ. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ήτανι κακές ως προς το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση για τη Λανς, χάνοντας αρχικά με 1-0 απ’ τη Ναντ εκτός έδρας και στη συνέχεια με 1-0 εντός έδρας απ’ την Γκινγκάμπ, όμως στη συνέχεια κατάφερε να πάρει δύο νίκες επί της Λυών (1-0 εκτός) και επί της Ρεμς (4-2 εντός). Σήμερα, ωστόσο, δοκιμάζεται στη «σκληρή» έδρα της Μπαστιά και δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με κάτι καλό από το γήπεδο.

Στη Λιθουανία το μετάλλιο

Περνάμε στο Mundobasket και το «μικρό» τελικό της… παρηγοριάς ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Γαλλία, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των Λιθουανών σε απόδοση 1.80. Η Λιθουανία είχε στη διάθεσή της περισσότερες από 40 ώρες για να ξεκουραστεί ενώ η Γαλλία είχε κάτω από 18 ώρες ξεκούρασης. Ο.. πλέον απογοητευμένος από τους δύο σημερινούς αντιπάλους είναι η Γαλλία που ηττήθηκε σε έναν αγώνα που ήταν στα μέτρα της κόντρα στη Σερβία. Στη Λιθουανία όσο και να το πίστευαν γνώριζαν ότι το έργο τους απέναντι στις ΗΠΑ ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Η σωματική και η ψυχολογική κατάρρευση των Γάλλων θα είναι εμφανής απόψε και η Λιθουανία είναι το λογικό φαβορί. Άλλωστε η Λιθουανία μπορεί να ονομαστεί η βασίλισσα των χάλκινων μεταλλίων αφού έχει κατακτήσει το χάλκινο στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010, το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009 και επιπλέον έχει τρία χάλκινα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1992, το 1996 και το 2000. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Λιθουανίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected