Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) Πρόκριση με Κουκόλη!

df79be67e520a8b9781aa8af6bafe936_LΣτους ομίλους του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας παίρνοντας το εισιτήριο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Δεν έγινε καλό παιχνίδι στον Γάζωρο όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχτηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0, αποτέλεσμα που ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό γιατί στο πρώτο ματς, είχαν αποσπάσει την ισοπαλία με 1-1 και προκρίθηκαν με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα της Καρδίτσας έκανε καλύτερη εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας επιθετικά για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Παρόλα αυτά, ο Κραβαρίτης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και με τις επεμβάσεις του, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και να δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Σαββίδης (79’ Μερεσιώτης), Χατζηδημητρίου, Πάλλας, Ναστέφσκι (58’ Τσιλούλης), Κωνσταντινίδης (68’ Μαρίνου).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μέλκα, Χατζηρίζος, Μπουντούρης (86’ Μπιτέλης), Ρόβας, Σάββας (70’ Τζέκος), Γκουγκούδης, Νίκιτς, Βουτσιάς (61’ Μαυρίας), Παναγιωτόπουλος, Κουλουχέρης, Μίχος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected