Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Παναιγιάλειος – ΑΕ Ερμιονίδας (1-2) “Αυτοκτονία” για την ομάδα του Τζημογιάννη…

972e0a2900e7e308ca4190928dd67bac_LΟι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και ανατρέποντας την ήττα τους με 1-0 στο πρώτο ματς πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου

Ο άγραφος κανόνας που λέει πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων επιβεβαιώθηκε στη ρεβάνς του Παναιγιάλειου με την Ερμιονίδα για την πρώτη φάση του θεσμού. Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κόρινθο είχε νικητές τους «μελανόλευκους» με 1-0, αλλά στη ρεβάνς έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Παρόλο που οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν κατάφεραν να ξεκινήσουν ιδανικά το παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Σκαρτσίλα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τον τρόπο να σημειώσουν δυο γκολ που τους έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στην δεύτερη φάση τη διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βλαχόπουλος έκανε το 1-1, ενώ στο 52’ ο Καραδέμητρος παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ανδρούτσου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους «νεοφώτιστους».

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής(62′ Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματσίδης, Σκαρτσίλας (50′ Πόνσε).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Τζανής, Σβόγιτς (80′ Κολόκας), Κιοσσές, Καραδέμητρος (89′ Στοϊμίροβιτς), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος (72′ Γυφτοκώστας), Σαμαράς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected