Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρουμανία : “Να είστε σίγουροι ότι ο Κύρος Βασάρας δεν γνωρίζει τίποτα!”

vassarasΜόνο εύκολες στιγμές δεν διάγει στη Ρουμανία ο αρχιδιαιτητής της χώρας, Κύρος Βασάρας, καθώς δέχεται τα “πυρά” από πολλές κατευθύνσεις και ακούστηκαν μειωτικοί χαρακτηρισμοί για την παρουσία του και την προσφορά του.

Αφορμή αποτέλεσε το ζήτημα που προέκυψε με την παρουσία των Κριστίνα Μπουζόρ, Μιχαέλα Μιλιτάρου και Πατρίτσια Σαμσουντεάν στη λίστα με τους διαιτητές και βοηθούς που θα κληθούν να περάσουν από τα τεστ της FIFA. Και οι τρεις τους, κόπηκαν στις αντίστοιχες δοκιμασίες στη Ρουμανία και δεν έδωσαν ξανά τα αθλήματα.

Στην ιστοσελίδα gsp.ro μίλησε μια διαιτητής, αναφέροντας πως “όλα σχετίζονται με την επιρροή που έχει η Ιρίνα Μιρτ (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής). Μας αντιμετωπίζει σαν σκλάβες!” και μετέπειτα, έπιασε στο στόμα της τον Κύρο Βασάρα και τόνισε πως “κάνει μόνο ό,τι του πει ο Ντεακόνου, ο πρόεδρος της ΚΕΔ)”.

Ο πρώην προέδρος της επιτροπής, Ίον Κρατσιονέσκου, υποστήριξε στην ιστοσελίδα “ilfovsport.ro”: “Να είστε σίγουροι ότι ο Κύρος Βασάρας δεν γνωρίζει τίποτα.

Κάθεται στην Ελλάδα, έρχεται μια φορά τον μήνα και κάνει καλά αυτά που του λέει ο Ντεακόνου. Και πληρώνεται με 7.000 ευρώ τον μήνα. Για ποιο λόγο; Κοιτάξτε τι συμβαίνει με τη διαιτησία. Γελάμε”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected