Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ηλίας Σιδηρόπουλος – Ο MVP της 2ης αγωνιστικής!

Σιδηρόπουλος copyΜία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2457 ψηφοφόρους για τους 7 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 2ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Ηλίας Σιδηρόπουλος του Άτλα Ζερβοχωρίου, μετά από μία μεγάλη “μάχη” με τον δεύτερο Μάριο Χαϊκάλη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να εναλλάσσονται στην πρώτη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Γιώργου Σπυριδωνίδη συγκέντρωσε 1088 ψήφους και είναι η δεύτερη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση όπως αναφέραμε είναι ο Μάριος Χαϊκάλης του Εθνικού Κλειδιού (58 ψήφοι διαφορά από τον πρώτο) που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Έλτον Τσέκα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου σκόρερ και δημιουργός στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2457 αναγνώστες μας :

Ηλίας Σιδηρόπουλος (Άτλας Ζερβοχωρίου)  1088 ψήφους – 44.27%

Μάριος Χαϊκάλης (Εθνικός Κλειδιού) 1030 ψήφους – 41.94%

Έλτον Τσέκα (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)  117 ψήφους –  4.78%

Χρήστος Πίτος (Αχιλλέας Νάουσας)  71 ψήφους – 2.89%

Αντώνης Αρβανιτίδης (Ατρόμητος Διαβατού)  46 ψήφους – 1.89%

Χρήστος Φεζουλάς (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)  44 ψήφους – 1.78%

Γιώργος Μπουκλάς (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  36 ψήφους – 1.45%

Τις υπόλοιπες 25 ψήφους πήραν οι Νίκος Μουσκεφτάρας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σάκης Παπατάνος (ΦΑΣ Νάουσα) και Χρήστος Τσίπης του Α. (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου).

*Η βράβευση του Ηλία Σιδηρόπουλου θα γίνει στο ματς της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άτλα Ζερβοχωρίου και τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected