Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – “Δανείζεται” Παπαδόπουλο από Βέροια

43903_main_610x400Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο 22χρονος μεσοεπιθετικός. Αυξημένες πιθανότητες για Σιαλμά, Φραγκουλάκη.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη (τον ήθελε και η Δόξα Δράμας), σε ένα φλερτ που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Ο Ο νεαρός επιτελικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά, συμφώνησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων, με την μορφή δανεισμού από τη Βέροια.

Εν αναμονή Σιαλμά, Φραγκουλάκη

Άλλαξε το κλίμα με τις περιπτώσεις των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να δώσουν θετική απάντηση στους ανθρώπους του ΑΡΗ! Εδώ και περίπου μία βδομάδα η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να πείσει Σιαλμά και Φραγκουλάκη να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα.

Γιώργος Γαλανός και Δημήτρης Καλαϊτζίδης απο μεριά τους έχουν κάνει ότι χρειάζεται για να πουν το ναι, οι δύο παίκτες, ωστόσο αμφότεροι παραμένουν διστακτικοί. Μέχρι και τηνΔευτέρα περιμένουν στον Άρη την οριστική τους απάντηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το σκέφτονται με διαφορετικά κριτήρια και οι πιθανότητες να απαντήσουν καταφατικά στις προτάσεις έχουν αυξηθεί.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected