Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Φωτιές” από την αυτοβιογραφία του Κιν!

a07cbfdbc29d112ba461fb9ec18c607f_LΈνα από τα «κακά παιδιά» του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει γράψει την αυτοβιογραφία του και ήδη τα αποσπάσματα που κυκλοφορούν δείχνουν πως θα έχει… ζουμί η ιστορία!

Όταν διαβάζεις να αποκαλεί κάποιος τον Άλεξ Φέργκιουσον «γέρο» και να «τη λέει» στους βοηθούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε αναρωτιέσαι το ποιος νομίζει ότι είναι. Όταν αυτός, όμως, είναι ο Ρόι Κιν, περιμένεις να δεις το πόσο γλαφυρά τα έχει αναφέρει όλα αυτά στο βιβλίο του.

«Μη μου μιλάς εμένα για πίστη, Κάρλος. Πριν λίγα χρόνια έφυγες, μετά από 12 μήνες στην ομάδα, για να πάρεις τη δουλειά στη Ρεάλ. Μην τολμήσεις ξανά ν’ αμφισβητήσεις την αφοσίωσή μου. Είχα ευκαιρίες να πάω στη Γιουβέντους και την Μπάγερν», είπε ο Ρόι Κιν στον Κάρλος Κεϊρός όταν αυτός αμφισβήτησε την αφοσίωση του Ιρλανδού στους «κόκκινους διαβόλους».

Όσο για το πώς μιλούσε στον Φέργκιουσον… πάρτε μια μικρή γεύση: «Και για σένα τα ίδια ισχύουν, γέρο. Χρειαζόμαστε περισσότερα από σένα, γαμώτο. Χρειαζόμαστε παραπάνω, γέρο. Μένουμε πίσω απ’ τις άλλες ομάδες».

Στη συνέχεια, ο Ρόι Κιν αναφέρθηκε σε καυγά που είχε με τον Πίτερ Σμάιχελ, λέγοντας: «Ημασταν στο Χονγκ Κονγκ, μεθυσμένοι, δύσκολη περίοδος για μένα, αφού προερχόμουν από τραυματισμό στους χιαστούς. Με τον Σμάιχελ υπήρχε κόντρα για… επαγγελματικούς λόγους. Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε «Πρέπει να λύσουμε το ζήτημα, συμφώνησα και… πλακωθήκαμε. Ο Πέτερ πάλεψε παλικαρίσια, διαιτητής ήταν ο Μπατ. Το πρωί ο Σμάιχελ ήταν με μαυρισμένο ματς, στη συνέντευξη Τύπου ήταν με γυαλιά ηλίου. Πίτερ τι έπαθε το μάτι σου τον ρώταγαν;;».

Μετά τον καβγά, ο Μπόμπι Τσάρλτον σύμφωνα με τον Κιν είπε στον Φέργκιουσον πως θα μιλήσει στους παίκτες. «Είστε ντροπή για τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του σερ Μπόμπι Τσάρλτον όπως αναφέρει ο Ιρλανός άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα. Όπως οι διαφορές του με τον Φέργκιουσον, το πρόστιμο των 5000 λιρών που του είχε επιβληθεί και το πώς αποχώρησε τελικά από το «Ολντ Τράφορντ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected