Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τέλος στις φήμες περί ΑΕΛ και Κατσάρα

Katsaras fix_610x400Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στην επιστροφή του προπονητή του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Κώστα Κατσάρα στην ΑΕΛ μετά από χρόνια!

Ωστόσο, το “rockngoal, επικοινώνησε με διοικητικό μέλος του Οικονόμου Τσαριτσάνης όπου διέψευσε την επιστροφή του Κώστα Κατσάρα στους «βυσσινί», λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος βρίσκεται ήδη στη προπόνηση των «πράσινων»…

Συγκεκριμένα ο κ. Λουκάς Καραναστάσης τόνισε πως: «Όντως ο Κώστας Κατσάρας δέχτηκε πρόταση για την επιστροφή του πρόσφατα, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον μιας και είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του με τον Οικονόμο. Είναι τιμή μας που έχουμε έναν άνθρωπο όπως ο Κώστας στον σύλλογο και όσο βρισκόμαστε στη διοίκηση ήταν και θα είναι ο προπονητής μας».

Τέλος ο κ. Καραναστάσης τόνισε πως η διακοπή έκανε κακό στον Οικονόμο μιας και η νίκη στο κύπελλο, ήρθε στο κατάλληλο σημείο για ανάκαμψη, αλλά η απόφαση του κ. Ανδριανού «πάγωσε» το μομέντουμ των «πρασίνων» που όλοι στην ομάδα επιθυμούν να επιστρέψει την ερχόμενη αγωνιστική!

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected