Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Σερρών – Ενός λεπτού σιγή για Κατσούλη και στη συνέχεια…ξύλο στο διαιτητή!

DIAITHTHSΕπίθεση δέχτηκαν ο διαιτητής και ο βοηθός διαιτητής στο παιχνίδι ΑΟ Νιγρίτας-Θύελλα Σερρών και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, παιχνίδι για το Β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Δράστης της ακατανόμαστης αυτής ενέργειας που γυρίζει χρόνια πίσω το Σερραϊκό ποδόσφαιρο ήταν ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σερρών και μάλιστα ο αρχηγός της, ο οποίος ως μαινόμενος ταύρος όρμησε πρώτα κατά του βοηθού και στη συνέχεια κατά του διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό του αγώνα ο αρχηγός της Θύελλας αποβλήθηκε από τον διαιτητή γιατί χτύπησε με κεφαλιά τον βοηθό Μιχάλη Σάκκο. Αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής όρμησε προς τον διαιτητή και με κτύπημα καράτε στην αριστερή θωρακική περιοχή, που θα ζήλευε και επαγγελματίας του καράτε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Χρήστος Δημητριάδης να σωριασθεί ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Όπως είναι προφανές ο αγώνας διακόπηκε, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και ο διαιτητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις ευτυχώς δεν είχε τίποτα ανησυχητικό και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Το οξύμωρο είναι ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, όπως και σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΣ, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη και λίγο έλειψε και στο εν λόγω γήπεδο να έχουμε τα ίδια…

*serresgoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected