Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βελιγράδι – Το βίντεο από τις εξέδρες που σοκάρει! (vid)

Fans of Serbia roll a barrel towards the riot police during clashes at the Euro 2016 Group I qualifying soccer match between Serbia and Albania at the FK Partizan stadium in BelgradeΈνα βίντεο τραβηγμένο από τις εξέδρες του σταδίου της Πατριζάν δείχνει τι ακριβώς συνέβη στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία μετά την εμφάνιση του επιμάχου ελικοπτέρου, με τις σκηνές να σοκάρουν.

Οι παίκτες της Αλβανίας φαίνεται πως «έπεσαν» πάνω στον Μίτροβιτς, όταν εκείνος κατέβασε το αεροπλανάκι με την σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας.

Αφού πήραν την σημαία, έτρεξαν σαν να προσπαθούσαν να την… προστατέψουν και τότε άρχισε η σύγκρουση μεταξύ των παικτών, με κάποιους οπαδούς να κάνουν… ντου.

Στην συνέχεια για πολύ λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν μεταξύ των παικτών, αλλά στις εξέδρες… μύριζε μπαρούτι.

Έτσι, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρτιν Άτκινσον, διέκοψε τον αγώνα και οι παίκτες της Αλβανίας φαίνεται ότι πάνε τρέχοντας προς την φυσούνα, ενώ πέφτουν… σκαμπό από τις εξέδρες.

Γύρω από την φυσούνα… πέφτει ξανά ξύλο και σε ένα πλάνο ο Κολάροφ φαίνεται ότι μπαίνει μπροστά για να προστατέψει έναν παίκτη της Αλβανίας, ενώ ένας άλλος οπαδός κλωτσά έναν παίκτη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected