Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αγκουέρο εσύ, σούπερσταρ! (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ ενώ είχε και ένα χαμένο πέναλτι η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 4-1 την Τότεναμ στο «Έτιχαντ» στο ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρώτη ευκαιρία και μάλιστα πολύ μεγάλη ανήκε στους Λονδρέζους με τον Μέισον να αποτυγχάνει να αξιοποιήσει μοναδικό τεστ –α-τετ με τον Χαρτ που απέκρουσε.

1413635884391 lc galleryImage MANCHESTER ENGLAND OCTOBE
Στο 13’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης άνοιξε το λογαριασμό του και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ μετά την πάσα του Λάμπαρντ.

1413635973265 lc galleryImage Tottenham Hotspur s Danis
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα με το βολέ του Έρικσεν που αξιοποίησε την πάσα του Σολδάδο.

1413636095107 lc galleryImage MANCHESTER ENGLAND OCTOBE
Όμως οι «πολίτες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 20’ καθώς κέριδσαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαμέλα στον Λάμπαρντ. Το αξιοποίησε ο Αργεντινός τους διεθνής επιθετικός με το 59ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ που τον κάνει πρώτο σκόρερ της Σίτι στη διοργάνωση.

Στο 32’ η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κέρδισε 2ο πέναλτι σε μαρκάρισμα του  Καμπούλ στον Σίλβα αλλά ο Αγκουέρο αυτή τη φορά απέτυχε να το αξιοποιήσει με τον Γιορίς να αποκρούει με τα πόδια και στη συνέχεια τον Αργεντινό επιθετικό να αστοχεί με εναέριο γυριστό σουτ. Λίγο αργότερα πάλι ο Γάλλος διεθνής γκολκίπερ των πρωτευουσιάνων είπε όχι στον πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο παίκτες μονομάχησαν ξανά νωρίς στο β’ μέρος πάλι με νικητή τον γκολκίπερ της Τότεναμ.Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν μάταια πέναλτι σε χέρι του Σανιά στο σουτ του Έρικσεν.

1413638928481 lc galleryImage MANCHESTER ENGLAND OCTOBE
Στο 62’ όμως ο άρχων του αγώνα καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του  Σολδάδο από τον Ντεμικέλις όμως ο παίκτης που το κέρδισε απέτυχε να το αξιοποιήσει με τον Χαρτ να αποκρούει.

1413639005103 lc galleryImage Tottenham Hotspur s Argen
Σα να μην έφθανε αυτό για την προσεχή αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League η οποία έχασε μία ακόμα ευκαιρία με τον Σολδάδο πάλι στο 67’ καταλογίστηκε πέναλτι, 3ο κατά σειρά σε βάρος της σε ανατροπή του Αγκουέρο από τον Φάζιο που μάλιστα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

1413639407421 lc galleryImage Manchester City s Argenti

Αυτή τη φορά ο παίκτης που το κέρδισε το αξιοποίησε για το 3-1 και ολοκλήρωσε το σόου του στο 75’ με ωραίο σουτ για να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη των πρωταθλητών που λίγο πριν από το φινάλε είχαν και δοκάρι με βολίδα του Μίλνερ.

Μάντσεστερ Σίτι:Χαρτ, Κλισί, Ντεμικέλις, Κομπανί, Σανιά, Μίλνερ, Λάμπαρντ (28΄Φερναντίνιο), Φερνάντο 77’ Γιάγια Τουρέ), Νάβας, Σίλβα (70΄Γιόβετιτς), Αγκουέρο

Τότεναμ: Γιορίς, Ντίερ, Φάζιο, Καμπούλ, Ρόουζ, Καπουέ (60’ Ντεμπελέ), Μέισον (70΄Βερτόγκεν), Τσαντλί, Έρικσον, Λαμέλα (60’ Τάουνσεντ), Σολδάδο

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected