Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 6-2

εμβλημαΣυνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις, η νεανική ομάδα του Νηρέα Βέροιας, κατάφερε αυτή τη φορά να μετουσιώσει σε γκολ έξι από τις πολλές τελικές προσπάθειες των παικτών του.

Έγινε ένας αγώνας που ασφαλώς θα ικανοποίησε  σε μεγάλο βαθμό αυτούς που το παρακολούθησαν, αλλά ιδιαίτερα τον προπονητή των γηπεδούχων, που είδε τους παίκτες του να βγάζουν και πάλι θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Για μια ακόμη φορά ο Νηρέας έδειξε χαρακτήρα ομάδας, που προσπαθούν οι παίκτες του να παίξουν όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη από τον πίσω χώρο,  πίεση ψηλά όταν έπρεπε, γρήγορη εναλλαγή από φάση άμυνας σε φάση επίθεσης, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό τους πολλές τελικές προσπάθειες.

Αχιλλεας Νεοκαστρου

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 25’ λεπτό ο νεαρός Ντουμάνης, αφού πρώτα αστόχησε από κοντά σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Στο 35’ σειρά έχει ο Στυλίδης που με δυνατό σουτ ανεβάζει σε δυο τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 42’ ο Μηλιώτης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και από κοντά μείωσε σε 2-1. Στο β’ μέρος και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 1’ λεπτό της επανάληψης, όμορφος συνδυασμός των παικτών του Νηρέα, θα βγάλει τον Τσιότρα απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και με ψύχραιμο σουτ θα τον νικήσει για τρίτη φορά. Στο 65’ και πάλι ο νεαρός Ντουμάνης με έξυπνο πλασέ θα κάνει το 4-1. Μια έξυπνη εσωτερική αλλαγή των γηπεδούχων, θα φέρει το Στυλίδη δυο φορές στο 66’ και 85’ στα αντίπαλα καρέ που με άριστο τελείωμα θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα, ανεβάζοντας σε έξι τα τέρματα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 87’με πέναλτι του Μηλιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Τσάμι (73’ Κωστογλίδης), Παυλίδης, Λαζός, Τζιβάρας, Στυλίδης, Ντουμάνης, Περπερίδης, Δημούλτσης, Καραγιάννης (67’ Ουλούμης), Τσιότρας.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Κουκουλιάντας Δ., Μπουντούσης (47’ Ματράκας), Αράπος, Παρσόπουλος, Κολοζας, Τσάκαλος (40’ Μπούρας), Κατσαντώνης (Κουκουλιάντας Β), Μηλιώτης, Καλαϊτζής, Δημόπουλος, Λίσιος.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected