Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Όμορφη…Δευτέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

60ec043adc06540b9bc7b438a1241c5d_LΤην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Νέα Σμύρνη νικώντας 1-0 τον Πανιώνιο, χάρη σε γκολ του Ακόστα στο 62′

Οι Γιαννιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και τη δεύτερη συνολικά μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό τους.

Σιγά – σιγά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του παράδοση στην έδρα του Ιστορικού, καθώς μετράει δύο επιτυχίες τα τελευταία τρία χρόνια! Όταν στα 21 πρώτα παιχνίδια των δύο αντιπάλων στη Νέα Σμύρνη, οι Ηπειρώτες δεν είχαν επικρατήσει ούτε σε ένα!

Η εξέλιξη του αγώνα

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Πανιώνιος θέλοντας από την αρχή να πάρει προβάδισμα και να δείξει ότι θα κυριαρχήσει στο ματς. Στο 7′ μάλιστα οι παίκτες του Τερεζόπουλου έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στον αγώνα. Ο Γιάννου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη αλλά πλάσαρε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και από την εστία των φιλοξενούμενων. Μετά το μισάωρο οι Γιαννιώτες ισορρόπησαν χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σε καμία περίπτωση την εστία του Παπαδόπουλου.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν μία διαφορετική υπόθεση. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, αλλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στο τέρμα των γηπεδούχων. Στο 59′ «έπεσε» η προεδοποιητική βολή! Ο Τσάβεζ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Παπαδόπουλος έσωσε τον Πανιώνιο. Ωστόσο τρία λεπτά μετά, στο 62′, ο Τσάβεζ συνδυάστηκε με τον Τσουκαλά και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά. Ο Αργεντινός άσος γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία και ο Ακόστα με κοντινό πλασέ «πάγωσε» τη Νέα Σμύρνη.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected