Super League 1

ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1

1161833Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να κεντρίζει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Superleauge, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Βέροια να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, έκανε μία από τις καλύτερές της φετινές εμφανίσεις για να φτάσει στη νίκη με 4-1 με άνετο τρόπο και να κάνει ακόμα ένα βήμα, από τα πολλά που θα χρειαστούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Μακ που είχε ηγετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας ένα έτοιμο τέρμα, οδήγησε την ομάδα του στην ευρεία νίκη.

Αυτοματισμοί και… μπαλάρα

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν ανώτερος και έμοιαζε ΄θέμα χρόνου το να προηγηθεί στο σκορ. Στο ξεκίνημα οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Κάτι που συνέβη στο 25’ όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα πλάγια με τον Μακ με δυνατό σουτ στην κίνηση να ανοίγει το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους και στο 42’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Σαλπιγγίδη από κοντά να κάνει το 2-0 μετά από έτοιμο γκολ που δέχτηκε από τον Σλοβάκο διεθνή.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected