Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το…εξπρές του Αγρινίου!

MORENOΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μορένο που πέτυχε χατ-τρικ, ο Παναιτωλικός έκανε “σεφτέ” στις νίκες στη Super League, επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1. Είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Κάσες…

Την ίδια ακριβώς ομάδα που πήρε το βαθμό στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική κατέβασε ο Μάκης Χάβος, σε σύστημα 4-2-3-1 και “αιχμή του δόρατος” τον φορμαρισμένο Μορένο. Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος παρέταξε τον Πανθρακικό με ένα 4-3-2-2 και του Ιγκόρ και Κάσες στην επίθεση.

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες και πέρασε χωρίς κάποια σπουδαία φάση. Ο Παναιτωλικός ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον… συνήθη ύποπτο, Μορένο στο 13ο λεπτό. Ο Μαρτίνες εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο Κολομβιανός με το κεφάλι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανέβουν και να πιέσουν, ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν καλή και δεν άφηνε διαδρόμους. Στο 28′ και πάλι ο Μορένο λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 όμως το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ. Η καλύτερη στιγμή του Πανθρακικού ήρθε στο 34′ με τον Ιγκόρ να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατάληξε στην αγκαλιά του Ράφαελ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναιτωλικός βγήκε αποφασισμένος για να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα και να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος. Οι παίκτες του Χάβου είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να γίνει απειλητικός προς την εστία του Ράφαελ.

Τελικά, η ομάδα του Μάντζιου έφτασε στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Μπαϊκαρά από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Κάσες με εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζάνης λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το ματς, όταν μετά από μια ωραία ενέργεια από τα δεξιά έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected