Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Καψόχωρας 5-2 (photos)

DSCN9903Ένα πραγματικά “γεμάτο” παιχνίδι παρακολούθησαν σήμερα οι 50-60 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων. Ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας, προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα όπως άλλωστε φανερώνει και το τελικό 5-2. Σ’ αυτό βεβαίως συνέβαλε και η παρουσία της ΑΕ Καψόχωρας, που δεν κλείστηκε για να πάρει το αποτέλεσμα, έπαιξε ελεύθερα και μάλιστα κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

DSCN9906

Πριν την αναμέτρηση το Imathia Sports News βράβευσε τον Βασίλη Σερμπίνη, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 4ης αγωνιστικής στη φετινή Α1 Ερασιτεχνική, μια διαδικασία που προκύπτει μετά την ψηφοφορία των αναγνωστών της ιστοσελίδας. Ο μέσος του Μέγα Αλέξανδρου, που παρέλαβε το βραβείο από τον Λάκη Γεωργιάδη (φωτ) είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που βραβεύεται από τους “πράσινους”, μετά τον Ηρακλή Ελευθεριάδη που παρέλαβε το αγαλματίδιο την 1η αγωνιστική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το 90λεπτο μπορεί κάλλιστα να χωριστεί σε τρία μέρη. Στο πρώτο 45λεπτο, όπου οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, στην περίοδο από το 46′ μέχρι το 65′ περίπου όταν οι “κοκκινόμαυροι” πήραν…φωτιά και έβαλαν “μπουρλότο” στο ματς και από το χρονικό σημείο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μελτζανίδη όπου ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε και πάλι τα ηνία και έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

DSCN9905

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, όταν στο 5ο μόλις λεπτό πήραν “κεφάλι” στο σκορ, ένα τέρμα που άφησε…άναυδους όλους στο γήπεδο καθώς στην προσπάθεια του ο Γιοβανόπουλος να επιστρέψει τη μπάλα στον Μεντεσίδη, δεν πρόσεξε πως ο συμπαίκτης του είχε βγει εκτός της εστίας του και η μπάλα…αναπαύτηκε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Μουσκεφτάρα, ωστόσο η επόμενη σημαντική ευκαιρία στην αναμέτρηση καταγράφηκε στο 23′ όταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα από αριστερά, ο Γιώργος Ντάμτσιος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και ενώ η ΑΕΚ προσπαθούσε από τα πλάγια κυρίως να διασπάσει την άμυνα των “πρασίνων”, στο 36′ σημειώθηκε το 2-0 με σκόρερ τον Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος δέχτηκε και πάλι την πάσα από τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Παπαδόπουλο και σημαδεύοντας τη γωνία του Μεντεσίδη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην αμέσως επόμενη φάση ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να αναλάβει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, για να κλείσει το ημίχρονο με το σκορ στο 2-0.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης πραγματοποιήθηκε το μεγάλο…comeback των Κυπελλούχων. Αρχικά στο 48′ ο Πέτρος Πιπιλιάρης μείωσε με σουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεμπιάν Γκρίβα εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και έφερε το ματς στα ίσια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι απέκτησε μια νέα (απρόσμενη για τους γηπεδούχους) τροπή, ωστόσο σταδιακά οι “πράσινοι” βρήκαν τα πατήματα τους στο γήπεδο και με “ολύμπια” ψυχραιμία έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

DSCN9904

Τα γκολ για τον Μέγα Αλέξανδρο σημείωσαν κατά σειρά οι Βασίλης Παπαδόπουλος (69′, αρχικά σουτ του Χαλβατζή και το ριμπάουντ ο σκόρερ), Κώστας Χαλβατζής (71′) και Μπάμπης Σαλτουρίδης στο 75′ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Μαλούτα Χ.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Ακρίβος (60′ Καρβούνης), Μηνούδης Α., Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής (70′ Σαράτσι), Ντάμτσιος, Βελικούδης (53′ Ντόι).

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Πιπιλιάρης Π., Γκρίβα, Γιοβανόπουλος, Τσολακίδης, Πιπιλιάρης Μ., Σκούρα, Μαυρίδης Μ., Μαυρίδης Δ. (79′ Παναγιωτόπουλος), Αργυρόπουλος, Βασιλείου (80′ Σαντίδης)


298969_292256067453307_1374829657_n2221Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected