Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Δωτιέας Αγιάς 1-1 (photos)

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Πυρσός στο ΔΑΚ Γρεβενών στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Δωτιέα Αγιάς με σκορ 1-1. 

Ο Πυρσός στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του αγώνα, απέναντι στη Λαρισινή ομάδα που είχε δύο δοκάρια και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 32′ με σουτ βολίδα του Γούτου. Ο Πυρσός πάλεψε και λυτρώθηκε στο 63′ με γκολ του Αργεντίνου Ιγκλέσιας.

Οι Λαρισσαίοι πρόσεξαν πολύ την άμυνά τους και το μοναδικό αμυντικό λάθος τους στοίχισε την ισοπαλία.

Μαχητικός ο Πυρσός στην επανάληψη, με διαφορετική ψυχολογία, πίστεψε στις δυνάμεις του, ξεσήκωσε τον κόσμο στην κερκίδα και πήρε το λιγότερο που δικαιούταν,… την ισοπαλία.

Οι καλύτερες Φάσεις του Αγώνα

9′ σουτ του Δημουλιού σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.

32′ ο Γούτος με μακρινό δυνατό σουτ (γκολ καρμπόν στο Μαρτίνο) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσμίδη 1-0.

39′ σουτ του Τζερεμέ χωρίς τύχη.

49′ σουτ του Τζερεμέ, με δυσκολία ο Σταυράκης σε κόρνερ.

54′ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη, ο Κοσμίδης με υπερένταση απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε κόρνερ.

61′ δυνατό σουτ του Τζερεμέ, ο Σταυράκης απέκρουσε εκπληκτικά πάνω από τα δοκάρια του.

63′ σέντρα του Δούμα από τα αριστερά, ο Ιγκλέσιας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αμυντικού των Λαρισσαίων και πλάσαρε τον Σταυρίδη για το τελικό 1-1.

88 ο Βραζιλιάνος Gonzales με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΥΡΣΟΣ (Μ. Μαυρίδης): Κοσμίδης, Λάλλος Π., Τραυλός (83′ Μπόλλος), Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Κιοσέογλου, Τζερεμές, Χαραλαμπίδης, Ιγκλέσιας, Δούμας, Στεργιανός (70′ Τσιάτσιος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σ. Αντωνίου): Σταυράκης, Δημολιός (82′ Λάιος), Γούτος, Κόκκας, Τσιρογιάννης (62’Gonzales), Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κούβελας (70′ Σωτηρόπουλος), Τετρουζέλης, Κατσίκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected