Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Αναγέννηση Άρτας 0-0 (photos)

p196spmjpl14gajpd1qp51ebp5r98Η Αναγέννηση Άρτας αν και απειλήθηκε σε πολλές περιπτώσεις από τον ΑΟΤ, τελικά στάθηκε τυχερή και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τα Τρίκαλα, έχοντας στο φινάλε και την ευκαιρία να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς.

Η Αρτινή ομάδα παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε. Έτσι μετά από αυτή την ισοπαλία, έστω (πιθανόν) και προσωρινά, είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (έχει 16 έναντι 17 βαθμών της «Α») αγωνίζεται το μεσημέρι της Δευτέρας στην έδρα του με τον Βατανιακό.

Οι Τρικαλινοί ήταν σαφώς καλύτεροι και κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία τους στο 3΄, όταν ο Σαχινίδης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγα λεπτά μετά (8΄) η κεφαλιά του Καραγιάννη δεν απείλησε τον σταθερό Μπαντή και στο 11΄ το σουτ του Καμπλιώνη πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Μηνά στο 16΄, ενώ στο 27΄ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Αναγέννησης. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σιδέρης σούταρε, αλλά ο Κούντσεφ έδιωξε με γροθιές. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, στο 44΄, ο Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Βαγγελή βρέθηκε στην μικρή περιοχή και έκανε εξ’ επαφής το σουτ, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε σωτήρια.

p196spme391tkg1q5c8fbhvbtjv5

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 47΄ η κεφαλιά του Καραγιάννη πέρασε άουτ. Στο 55΄ ο Σκούπρα βρήκε τον Σαχινίδη στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου δεν βρήκε στόχο. Ο Μοσχάκης με φάουλ στο 67΄ ανάγκασε τον Μπαντή να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 78΄ ο Καμπλιώνης βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της «Α», αλλά πλάσαρε άουτ. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Σιδέρης με σουτ από τα 50 μετρά λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κούντσεφ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κελεσίδη από την Ημαθία.

10805470_10204183158471973_2141690800_n

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα (Α. Διγκόζης): Κούντσεφ, Σκούπρα, Γεωργίου, Στούμπος, Βαγγελή, Καμπλιώνης (90′ Τεντολούρης), Μοσχάκης, Παπαευθυμίου, Καραγιάννης, Σαχινίδης, Μηνάς (55′ Κουλούρης).
Αναγέννηση Άρτας (Η. Μαγκάκης): Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Σιδέρης (90′ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected