Football League

Φωκικός – Ηρακλής (0-1) Πέμπτη σερί νίκη για τον “Γηραιό”!

iraklisΜε γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 32ο λεπτό, ο Ηρακλής επικράτησε του Φωκικού στην Άμφισσα με 1-0, έκανε το πέντε στα πέντε και πάτησε κορυφή στον δεύτερο όμιλο της Football League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση εξαιτίας ομίχλης στο γήπεδο της Άμφισσας. Ο Φωκικός μπήκε καλύτερα στον αγώνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις, ωστόσο ο Ηρακλής ισορρόπησε πολύ γρήγορα το παιχνίδι και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Περόνε στο 32′.

Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρός αντίπαλος και ταλαιπώρησαν σε αρκετές περιπτώσεις και στο δεύτερο μέρος την άμυνα του “γηραιού”, ο οποίος τελικά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να διατηρήσει το αήττητο στη Football League μετά από πέντε παιχνίδια.

Συνθέσεις

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Ρεβυθόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας (88′ Καρυπιάδης), Καλλέργης (61′ Γεωργουσόπουλος), Ντάμπος (81′ Ευαγγελιδάκης), Χαριτίδης, Γκατσέσα.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Κυριακίδης), Περόνε (73′ Λουκίνας), Σιατραβάνης, Πασάς (64′ Τσιλιανίδης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected