Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρουμανία – Απίστευτη κομπίνα στο φάουλ, αλλά… (vid)

5f0ea546213914ce81a24db14eb38f5c_LΜία πραγματικά εξαιρετική κομπίνα έκαναν παίκτες της  Γκαζ Μετάν στη διάρκεια του  ματς με την Κονκόρντια Τσιάινα για την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της Κονκόρντια και δύο παίκτες τους βρέθηκαν κοντά στην μπάλα για να το εκτελέσουν. Αμφότεροι όμως την παράτησαν ξαφνικά και ξεκίνησαν να τρέχουν προς τα εμπρός πανικοβάλλοντας την αντίπαλη άμυνα που δεν ήξερε προς στιγμή τη να κάνει με έναν εκ των παικτών της Γκαζ να επιστρέφει και να εκτελεί στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων που είχε αποδιοργανωθεί από τις αντιδράσεις των δύο πρωταγωνιστών της φάσης και εκεί που έστειλε ο τελικά εκτελεστής του φάουλ βρέθηκε ένας αμαρκάριστος συμπαίκτης.

Όμως ο τελευταίος όμως παρά την εύκολη κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα αλλά στην αγκαλιπά του γκολκίπερ της γηπεδούχου η οποία στη συνέχεια ξιοποιιώντας και το γεγονός ότι η αντίπαλος της έμεινε από το 62’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόσμιμο Φιλιομένι με 2η κίτρινη κάρτα πέτυχε δύο γκολ με τον Ντίνα (66’ και 73’) και πήρε τη νίκη 2-0.

Όμως πραγματικά η κομπίνα των φιλοξενούμενων παρά το μη αίσιο τέλος που είχε ήταν απολαυστική.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected