B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (10η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (8η αγων.)

pregame1111

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

10η αγωνιστική

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ο 1ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής παίρνει…φωτιά καθώς το ενδιαφέρον εστιάζεται τόσο στην κορυφή (αρκετές οι ομάδες που ερίζουν για τις δύο θέσεις) όσο και στην ουρά, όπου η αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική, αποτελεί δύσκολο γρίφο για τη συνέχεια.

Ο πρωτοπόρος μετά από 10 αγωνιστικές Νησαϊκός “γκέλαρε” την προηγούμενη αγωνιστική με τον μαχητικό Άρη Παλαιοχωρίου και αύριο δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Αλιάκμων Νησελίου, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως δύσκολα θα κινδυνέψει. Στη…γωνία παραμονεύει η Ακαδημία Βέροιας που υποδέχεται στο ΔΑΚ Βικέλας τον ουραγό Εθνικό Ράχης, η νίκη του οποίου κόντρα στον Νηρέα την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε άνω κάτω την υπόθεση παραμονή.

Πολύ σημαντικό από κάθε άποψη το ματς στο Παλαιοχώρι όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, σε ένα ματς σημαντικό και για τις δύο ομάδες ενώ εξίσου καθοριστικό είναι το ματς στο γειτονικό Λιανοβέργι, όπου η Δόξα υποδέχεται την αήττητη και σε εξαιρετική κατάσταση ΑΕ Αλεξάνδρειας, που έχει βάλει πλώρη για την άνοδο.

Στα υπόλοιπα ματς, η Θύελλα Σταυρού, στον απόηχο της παραίτησης του προέδρου κ. Σουροβίκη και την εκλογή νέου ΔΣ, υποδέχεται τον Νηρέα Βέροιας και έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμη νίκη που θα του δώσει μεγαλύτερο αβαντάζ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος, μόνο νίκη θέλουν αμφότεροι οι αντίπαλο στο Νεόκαστρο, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Ακαδημία Βέροιας (2) – Εθνικός Ράχης (13)

Θύελλα Σταυρού (8) – Νηρέας Βέροιας (11)

Αχιλλέας Νεοκάστρου (12) – ΠΑΟ Παλατίτσια (10)

Δόξα Λιανοβεργίου (5) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (7)

Άρης Παλαιοχωρίου (4) – Μακεδονικός Πλατάνου (6)

Αλιάκμων Νησελίου (9) – Νησαϊκός (1)

Ρεπό : Ποντιακή Νεολαία Αράχου (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

10η αγωνιστική

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα όσον αφορά την άνοδο στον 2ο όμιλο, καθώς Κεραυνός Επισκοπής και ΓΑΣ Κοπανού έχουν αποκτήσει σημαντική διαφορά από την τρίτη θέση και μάλιστα έχουν την ευκαιρία αύριο να μεγαλώσουν την “ψαλίδα”. Πιο συγκεχυμένη είναι η κατάσταση στη ουρά της βαθμολογίας, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή και τα επόμενα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για αυτές.

Δύσκολη έξοδο έχει ο πρωτοπόρος Κεραυνός, που θα βρεθεί στη Ραχιά για να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη ΑΕΠ Βέροιας, που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, ένα σερί που έχει φέρει την ιστορική ομάδα στην τέταρτη θέση. Εφόσον η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη αποχωρήσει αλώβητη από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνουν πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Την ίδια ώρα, ο ΓΑΣ Κοπανού, τέσσερα 24ωρα μετά την εξαιρετική απόδοση του κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης για το Κύπελλο, υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τρεις σερί ήττες.

Σημαντικό ματς στη Νέα Νικομήδεια, όπου η τοπική Νέα Γενεά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Νάουσας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι τρεις βαθμοί είναι επίσης ο αποκλειστικός στόχος των δύο αντιπάλων στον Άγιο Γεώργιο, στο πιο αμφίρροπο ίσως ματς της 10ης αγωνιστικής, ενώ ματς “εξάποντο” είναι αυτό στο Μακροχώρι, ανάμεσα στην Ακαδημία και τον Απόλλων Λυκογιάννης. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στα Μονόσπιτα, ανάμεσα στην Ελπίδα και τη Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΑΕΠ Βέροιας (4) – Κεραυνός Επισκοπής (1)

ΓΑΣ Κοπανού (2) – ΑΟ Μαρίνας (9)

Ακαδημία Μακροχωρίου (10) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)

Ελπίδα Μονοσπίτων (6) – Δόξα Νάουσας (8)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (7) – Θύελλα Στενημάχου (5)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – Ολυμπιακός Νάουσας (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

 8η αγωνιστική

Πρώτη αγωνιστική στον δεύτερο γύρο του μίνι φετινού πρωταθλήματος στη Β Ερασιτεχνική και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο για το ποιες ομάδες θα κερδίσουν τα τέσσερα εισιτήρια για την Α2. Από την άλλη πλευρά, σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση έχει βρεθεί ο Ερμής Τριλόφου, που παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό και ο αυριανός αγώνας με τον ΑΟ Συκιάς έχει εκ των πραγμάτων χαρακτήρα τελικού.

Ο πρωτοπόρος ΜΑΣ Βεργίνας υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τη δεύτερη της κατάταξης Νίκη Αγκαθιάς, με τις δύο ομάδες να θεωρούνται εκ των φαβορί για την άνοδο και ουσιαστικά το αυριανό ματς είναι κριτήριο για το ποια θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Στο ίδιο γκρουπ ανήκει και η ΑΕ Σχοινά, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τους “ασπρόμαυρους” και αύριο μεταβαίνει στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Πολύ σημαντικό ματς και για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς μαζί με την ΑΕ Σφηκιάς, τον Μακεδόνα Βέροιας (οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στα Πιέρια) και τον ΑΟ Συκιάς, θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το τέταρτο εισιτήριο της ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

AE Σφηκιάς – Μακεδόνας Βέροιας

ΑΣ Πατρίδα – AΕ Σχοινά

ΜΑΣ Βεργίνας – Νίκη Αγκαθιάς

Ερμής Τριλόφου – ΑΟ Συκιάς

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected