Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-3

DSCN1105Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παλαιό Σκυλίτσι, με το…μενού να περιλαμβάνει πέντε γκολ, πολλές φάσεις στις δύο εστίες αλλά και ένα χατ-τρικ του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με 15 γκολ.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (δεν αγωνίστηκε σήμερα) κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει τη σπουδαία νίκη, που τη διατηρεί στο -1 από την κορυφή. Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής (οι Σαλτουρίδης και Σάββας Αθανασιάδης ένιωσαν μικροενοχλήσεις και δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα) αλλά και την μαχητικότητα των γηπεδούχων που προηγήθηκαν δύο φορές, έφυγαν στο τέλος με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά και τη 10η φετινή νίκη.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατόρθωσαν να πάρουν δύο φορές κεφάλι στο σκορ και να απειλήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο με την δεύτερη φετινή του ήττα, ωστόσο στο τέλος μίλησε η εμπειρία αλλά και οι περισσότερες λύσεις από πλευράς “πρασίνων”.

Το πρώτο μισάωρο στην αναμέτρηση ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου, χωρίς την σπουδαία φάση, τον ρυθμό όμως του αγώνα να είναι πάντα σε υψηλά επίπεδα. Το σκορ άνοιξε στο 36’ο Έλτον Τσέκα, ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μουσκεφτάρα και ενώ προηγήθηκε σέντρα ακριβείας του Κουτσιάδη. Τρία λεπτά όμως αργότερα, ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου, ο οποίος με ωραία σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυρόπουλου φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο διάστημα αυτό γκολ και εντυπώσεις. Στο δεύτερο 45λεπτο και από τις πρώτες στιγμές της επανάληψης, ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο έντονος και αρκετές ήταν οι φορές που αμφότεροι έφτασαν κοντά στο γκολ. Αυτό ήρθε τελικά στο 60ο λεπτό και μάλιστα με φάση…καρμπόν για τον Άρη, με δημιουργό αυτή τη φορά τον Αραπέλη και εκτελεστή τον Έλτον Τσέκα, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

DSC_0019

Τρία λεπτά όμως μετά και πάλι ο Παπαδόπουλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ενώ προηγήθηκε αναμπουμπούλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 71′ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων είχε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι του Μαυρόπουλου, ωστόσο αυτό που δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση το πέτυχε στο 78′.

Ο Δημήτρης Σούρλας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Παπαδόπουλος έκανε το κοντρόλ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των “κιτρινόμαυρων”. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το 2-3 παρέμεινε ως το τέλος δίνοντας ακόμη τρεις βαθμούς στους “πράσινους”, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ. (69′ Ασλαμπάλογλου), Αραπέλης, Τσίπης Χ.Α. (56′ Μιμίνι), Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ., Γιουρόπουλος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς (56′ Παλιούρας), Μηνούδης Χ., Βελικούδης (62′ Σαλτουρίδης), Ντόι (62′ Αθανασιάδης Σ.), Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Σούρλας Δ.


298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected