Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η…μητέρα των μαχών στις Σέρρες!

636c47e7489b83cc4d4c83732a474088_LΣτις Σέρρες διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τα «λιοντάρια» να επιζητούν την ρεβάνς για την ήττα του Κυπέλλου και τους «κίτρινους» να θέλουν το 2 στα 2

Λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κύπελλο, όπου ο Άρης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού, οι δυο ομάδες διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους για την 10η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τα «λιοντάρια» θέλουν τη νίκη προκειμένου αφενός να προσπεράσουν στη βαθμολογία τους Θεσσαλονικείς κι αφετέρου να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό. Ο Άρης σε περίπτωση που φύγει ξανά με το «διπλό» θα αφήσει πίσω του 4 βαθμούς έναν από τους κύριους διεκδικητές της ανόδου παίρνοντας σαφές προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πάνοπλος για… το προσπέρασμα

Άτυπη… ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής και προσπέρασμα στη βαθμολογία θέλει ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» υποδέχονται τον Άρη την Κυριακή (14/12) και ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο ενώ η αστυνομία έχει πάρει αυστηρά μέτρα έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Η αποστολή: Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας. Κ. Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Τάνιτς, Παπαστεργίου, Γαϊδαρτζής, Μπίμπης, Μπαντάκ, Γκόγκας, Καψάλης, Μπονέρης, Πλιάγκας, Μουτεσίδης, Γαλακτερός.

Μέσα κι ο Χιντασέλι

Ετοιμοπόλεμος ο Άρης για το δεύτερο σερί παιχνίδι του στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Μετά την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ο Άρης θέλει νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τα «λιοντάρια» έτσι ώστε να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά από τους αυριανούς (14/12) γηπεδούχους και να παραμείνει πρώτος μαζί με την Καβάλα. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου (13/12) ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχώρησε το απόγευμα για τις Σέρρες και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Αυτή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Λιόνης, Ντούνγκα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected