Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Οι βασικές προτάσεις του a-sports.gr

018eaa0cc3aa9f1f80ea2854ea66eeb4_60912Σε 11 αγώνες στρέφουμε την προσοχή μας σήμερα (14/12). Οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν σοβαρό ρίσκο και κάποια σημεία πληρώνουν ικανοποιητικότατα. Ας τα δούμε.

Βλέποντας την τρέχουσα αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, τα ματς δείχνουν ιδιαιτέρως αμφίρροπα. Όχι όλα, βέβαια. Υπάρχει το φαβορί που λέγεται ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Λογικά αμφότεροι θα κερδίσουν. Όμως, στο 1,10 και το 1,20 δεν… καταδεχόμαστε να προτείνουμε τον άσο. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 Γκολ. Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την περασμένη Πέμπτη και τα αποτελέσματα που έφεραν κάθε άλλο παρά ψυχολογική ώθηση τους έδωσαν.

Πάμε στη Γαλλία. Την Πέμπτη η Σεντ Ετιέν τα έδωσε όλα και απογοητεύτηκε γιατί τελικά έχασε από την Ντνιεπρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Σωματικά καταβεβλημένη και ψυχικά προβληματισμένη πάει στη Νίκαια, όπου την περιμένει η σκληρή Νις. Τόσο το under όσο και η κόντρα του ονομαστού φαβορί έχουν σοβαρή τύχη.

Από το ίδιο πρωτάθλημα δοκιμάζουμε και στο πολύ μεγάλο ματς της Μονακό με τη Μαρσέιγ. Οι Μονεγάσκοι περνούν ημέρες μεγάλων επιτυχιών. Νίκες στη Λιγκ 1 και νίκη-πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Στα ύψη η ψυχολογία τους, αλλά έχουν πάλι σοβαρές απουσίες και η έδρα τους μόνο φόβητρο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μη σας πούμε ότι περιμένουμε να έχει περισσότερο κόσμο της φιλοξενούμενης Μαρσέιγ, η οποία είναι και ξεκούραστη. Χ2.

Το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Γκινγκάμπ είναι μάλλον προφανές.

Πάμε στην Ιταλία. Η Τζένοα είναι αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές και εβδομάδα με εβδομάδα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη. Η Ρόμα προέρχεται από δύο στραπάτσα. Το απίστευτο 2-2 στο Ολίμπικο με η Σασουόλο και το απογοητευτικό 0-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ίδιο γήπεδο. Σε αυτό τον αγώνα οι Ρωμαίοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι, αλλά και άτυχοι… Έμειναν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα αγωνίζονται σε μια πολύ σκληρή έδρα χωρίς τον Ντε Ρόσι και χωρίς ψυχολογία. Χ1.

Ώρα Ισπανίας. Η Ατλέτικο την Τρίτη έδωσε ένα εύκολο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Σίγουρα δεν… μόχθησε ιδιαίτερα για να αποσπάσει 0-0 από το Τορίνο. Σήμερα, όμως, ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ είναι πολύ πιο κρίσιμος και περιμένουμε να πιέσει πολύ και στο τέλος να κερδίσει. Άσος, παρά τη χαμηλή απόδοση για τη δεδομένη δυσκολία της αναμέτρησης.

Στη Β’ Ισπανίας βλέπουμε ότι η Αλκορκόν είναι εντυπωσιακά φορμαρισμένη (4-2-0 στα 6 τελευταία της). Σκοράρει συνέχεια και λογικά θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τενερίφης, η οποία μακριά από το σπίτι της έχει γνωρίσει 7 ήττες σε 8 αγώνες.

Κλείνουμε με την Αργεντινή. Διεξάγονται τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Η Ρασίνγκ Κλουμπ είναι πρώτη με 38 βαθμούς και η Ρίβερ Πλέιτ δεύτερη με 36. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ακολουθεί μπαράζ. Αν η Ρασίνγκ νικήσει τη Γοδόι Κρουζ, στέφεται πρωταθλήτρια. Τι παίζουμε; Διπλό στο ημίχρονο της Ρίβερ Πλέιτ επί της γηπεδούχου (και ουραγού Κίλμες), ώστε να ασκήσει τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στην πρωτοπόρο.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

406 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 2-3 ΓΚΟΛ

408 Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 2-3 ΓΚΟΛ

257 Νις – Σεντ Ετιέν Χ1 και Under

271 Σουόνσι – Τότεναμ Χ2

265 Τζένοα – Ρόμα Χ1

269 Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ

272 Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν 2

283 Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 1

284 Αλκορκόν – Τενερίφη 1

289 Μονακό – Μαρσέιγ Χ2

295 Κίλμες – Ρίβερ Πλέιτ 2 στο ημίχρονο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected