Football League

Ηρακλής – Λαμία (0-0) Δεν…μάσησε ούτε στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Γεωργίου!

Χωρίς τίτλοΗρακλής και Λαμία έμειναν στο 0-0 μετά από ένα κακό παιχνίδι που είχε δύναμη και αρκετό άνεμο που παρέσυρε το θέαμα.

Με μόλις τρία σουτ στην εστία στα 90 λεπτά της αναμέτρησης του Ηρακλή με την Λαμία, κανείς δεν περίμενε κάτι παραπάνω από ένα βαρετό παιχνίδι. Δεν ήταν, όμως, έτσι, αφού η ένταση, οι μονομαχίες και οι υποψίες φάσεων κρατούσαν το ενδιαφέρον και οι αντίπαλοι περίμεναν ο ένας το λάθος του άλλου. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν περισσότερες φάσεις, ή έστω μακρινά σουτ, που έφυγαν έξω από την εστία.

Η Λαμία μπορεί να διατήρησε την πρώτη θέση, αλλά έφυγε με πολλές απώλειες από την Θεσσαλονίκη, αφού αποχώρησαν τραυματίες ο Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιενγκά, με σαφώς πιο μεγάλο πρόβλημα, στο δεύτερο μέρος και στο τέλος είδε κόκκινη κάρτα και ο Βασιλόγιαννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Περόνε, Ρομάνο (71′ Λουκίνας), Κάσσος (61′ Τσιλιανίδης), Σιατραβάνης (84′ Πασάς)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κωστόπουλος (46′ Ρεπετσάς) , Φατιόν, Καμαρά (38′ Μουμίν), Βασιλόγιαννης, Γκούρμα, Γιενγκά (74′ Αντωνόπουλος), Νεόφυτος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected