Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ρήγας Φεραίος 0-0

DSC_0174 (1)Δεν κατάφερε ο Αχιλλέας να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Ρήγα Φεραίου, στο δημοτικό γήπεδο της 25ης Μαρτίου, παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη και έπεσε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για ένα ακόμα εντός εδρας παιχνίδι οπου ο αντίπαλος προσέχει περισότερο την αμυνά του ο Αχιλλέας δεν βρήκε τους χώρους και τις λύσεις να πάρει το πολύτιμο τρίποντο,δείχνοντας με πολύ καλή κυκλοφορία,αδυναμία στο κομάτι της δημιουργίας,κατι που πλήρωσε με δυο χαμένους βαθμούς.

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 19΄Ο  Αλεξίου  σούταρε από  το υψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε  λίγο δίπλα από την εστία του Σακελαρίδη.

Στο 28΄ Ο  Καραγκούνης πήρε την πάσα από τον Ηλιάδη,σούταρε δυνατά και ο Κεφαλάς απέκρουσε δύσκολα  σε κόρνερ.

Στο 45΄ Μεγάλη ευκαιρία  για τον Αχιλλέα.Ο Νάκας  εκτέλεσε φάουλ,ο Λαζαρίδης μόνος αμαρκάριστος  σούταρε πανω στο σώμα του γκολκήπερ Κεφαλά.

Στο  52΄ Ο Λαζαρίδης απομάκρυνε λίγο πρίν την γραμμή του τέρματος του Σακελαρίδη την Κεφαλιά του Ζενούνι.

Στο 59΄ Δυνατό σούτ του Νάκα από την περιοχή πέρασε  σύριζα αουτ από τα δοκάρια του Κεφαλά, αουτ.

Στο 89΄ την ιδια τύχη ειχε το σούτ του Παυλίδη  από πλεονεκτική  θέση.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Καραγκούνης (70΄Γασπαράτος), Δερμίσης, Λαζαρίδης, Τασίδης, Ηλιάδης, Παυλίδης, Νάκας (75′ Ραπτόπουλος), Μακράκης, Καθάριος (46΄Καπασακαλίδης), Παναγιωτίδης.

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (90΄ Μιχολίτσης), Μπίκας (85΄Γούτσιος), Ζατσάι (80΄Μαλάκος), Κρεββατάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected