Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0

281a196702cd307fe1038bed8d29ef4d_LΙσοπαλία χωρίς γκολ για τον Πύρασο με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Ν. Αγχίαλο, ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν καλό για τους “κυανόλευκους” καθώς τους έφερε για πρώτη φορά στην επικίνδυνη ζώνη.

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο, με τον Πύρασο να έχει κόντρα το δυνατό αέρα και με σαφώς καλύτερη αμυντική συμπεριφορά σε σχέση με άλλα εντός έδρας ματς. Στο 13′ καλή ευκαιρία με δυνατό σουτ του Τσιουρέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στην ευθεία του τέρματος, που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι άλλες δύο καλές στιγμές ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 32′ από πλάγιο άουτ του Κουλτσιάκη και κεφαλιά του Μάντζιου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Στούκας, ενώ λίγο αργότερα διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση του Παπαϊωάννου έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση στο magnesiasports.gr

Συνθέσεις

Πύρασος : Στούκας, Σφάκας, Δαμάσκος (77′ Στεφανής), Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Μπασδάνης, Σπ. Γκάγκας, Τσιουρέλης (64′ Μαλακασιώτης), Π. Κοντοβάς (69′ Κίτσος), Αναστασίου.

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολλιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (55′ Γκουντρουμπής), Μπαλής, Κουλτσιάκης (90′ Σενκάι), Χάμος, Παπαϊωάννου (64′ Καραγκούνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected