Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-4

DSC_00241Εύκολη επικράτηση για τους “κιτρινόμαυρους”, που επικράτησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας του τοπικού ΠΑΟΚ με 4-0. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 17 βαθμούς, ευρισκόμενη στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στην Α2 μόνο στο πιο ακραίο σενάριο που μπορεί να υπάρξει (υποβιβασμός Λευκαδίων και Μακροχωρίου από τη Γ Εθνική, μη άνοδος του πρωταθλητή μέσω των μπαράζ).

Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός ΠΑΟΚ δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών ενώ αιφνιδιάστηκε από τα απανωτά τέρματα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά δύο φορές ο Χαρίσης από κοντά “προδόθηκε” από τη λάσπη μπροστά στο τέρμα του Παπαδόπουλου και δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ για την ομάδα του.

Ο “χορός” των τερμάτων για τον Άρη ξεκίνησε στο 10′ όταν ο Κουτσιάδης έκανε τη σέντρα και ο Γιουρόπουλος από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 18′ ο παίκτης – προπονητής των “κιτρίνων” εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χρήστος Ανδρέου με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2 ενώ στο 38′ και πάλι μετά από κόρνερ του Γιουρόπουλου, ο Γρηγόρης Μωραϊτης με προβολή έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιφλίδη.

10174947_1544627299086866_6740462839563270492_n11

Το 0-3 ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τον Άρη να φτάνει και σε τέταρτο τέρμα στο 58′, δεύτερο προσωπικό του Γιουρόπουλου στο παιχνίδι. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τσιφλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μαλούτα Χ. και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Πετσάκου Α., Νουρής, Χαρίσης, Τζιλόπουλος, Ευθυμίου, Πετσάκου Ε., Παπαδόπουλος Λ., Σαμαράι, Πράγιας (46′ Τζίμας), Νεστορόπουλος.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος Σ. (46′ Μαυρόπουλος), Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ., Αραπέλης, Τσίπης Χ.Α., Τσέκα, Μωραϊτης Γ. (62′ Τάνης), Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ. (46′ Ασλαμπάλογλου), Γιουρόπουλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected