Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας 1-0

DSC_002311Δύσκολη και αγχωτική επικράτηση για τους “ερυθρόλευκους”, που κατάφεραν ωστόσο να κλείσουν τον πρώτο γύρο με ένα σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα και ρεκόρ 4 νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και με την (διαφαινόμενη) ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών τη νέα χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Καψόχωρας πάλεψε στο σημερινό παιχνίδι και παρά το γεγονός πως δέχτηκε νωρίς τέρμα, προσπάθησε στη συνέχεια να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκει τους Κυπελλούχους Ημαθίας στην 14η θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, μια ομολογουμένως ισχνή συγκομιδή που δυσκολεύει την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” για την παραμονή.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν μια φλύαρη υπεροχή σε όλο το 90λεπτο, παρουσιάστηκαν νωθροί και δεν πραγματοποίησαν τις εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η λάσπη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν στις δύο εστίες.

Μία από αυτές ήταν η καλή στιγμή του Κακαγιάννη στο 11′ που από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Φουντουκίδη. Επτά λεπτά αργότερα σημειώθηκε το μοναδικό όπως αποδείχτηκε τέρμα των γηπεδούχων, όταν ο Μπούφι κινήθηκε στον άξονα, την κατάλληλη στιγμή πέρασε κάθετη πάσα στον Λουμάνι Ρομάριο και αυτός απέναντι από τον Φουντουκίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 26′ ο Κακαγιάννης με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο με την πρώτη του καλή στιγμή δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και ακολούθησε ένα κάκιστο 20λεπτο μέχρι την ανάπαυλα, όπου δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ ρίσκαρε ακόμη περισσότερο, κέρδισε αρκετά στημένα και προσπάθησαν να απειλήσουν τα καρέ του Τσιώμου. Στο 67′ μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυριάκου Βρεττού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για μία υπόδειξη.

DSCN99041

Το αριθμητικό πλεονέκτημα του Φίλιππου σε συνδυασμό με την κούραση των φιλοξενούμενων, ήταν τα στοιχεία που επικράτησαν στο επόμενο διάστημα και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Βρέσκα, βρήκε τους “ερυθρόλευκους” να πανηγυρίζουν την 7η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Κακαγιάννης, Τεγούσης, Μπούφι, Ανδρίτσος (80′ Μαμουτόπουλος), Λουμάνι, Σίμος, Καραγκιζόπουλος (68′ Πιτσάβας), Μπρέγκου, Μουρατίδης, Ντόβας.

ΑΕ Καψόχωρας : Φουντουκίδης, Πιπιλιάρης Γ., Τσολακίδης, Μαυρίδης Μ. (60′ Τσαλαμπάνας), Σκούρα, Μαυρίδης Δ., Γκρίβα, Πιπιλιάρης Κ., Βρεττός, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης Μ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected