Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-0

axileas_naousa-9111Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα σήμερα στο Γιαννακοχώρι, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2014. Οι “κυανόλευκοι” πήραν ακόμη μία πολύ σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” του Ζερβοχωρίου, οι οποίοι συνέχισαν και σήμερα το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων (πέμπτη συνεχόμενη ήττα), που τους φέρνει στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Παρουσία 50 περίπου θεατών και τον ήλιο με…δόντια λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας,  η αναμέτρηση είχε δύο εικόνες. Αυτή στο πρώτο ημίχρονο που μπορεί ο Αχιλλέας να είχε την πρωτοβουλία αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και αυτή του δεύτερου 45λεπτου όπου ο Αχιλλέας ήταν καταιγιστικός και έφτασε στο 3-0.

Στα πρώτα 15 λεπτά, ο Άτλας παρουσιάστηκε πιο επιθετικός και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα για τελευταία φορά με τα χρώματα του Άτλα Ζερβοχωρίου. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στη Νικομήδεια για να βοηθήσει τη Νέα Γενεά να πετύχει την παραμονή στην Α2, ομάδα της γενέτειρας του.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές και κατέγραψε τρεις πολύ καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Κακούδης, Καραμεταξάς δις δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αρτεμισιάδη, ο οποίος πραγματοποίησε (σε όλο το 90λεπτο) εντυπωσιακές επεμβάσεις, στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε φέτος βασικός.

Στο 3οο λεπτό ο Άτλας διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη του βοηθού σε off-side του Λέκκα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να σκοράρει στη συνέχεια, ωστόσο ο ρέφερι της συνάντησης κ. Μαρόπουλος συμβουλεύτηκε τον βοηθό και ακύρωσε το τέρμα.

Το δεύτερο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στον Αχιλλέα, που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρει το παιχνίδι. Αρχικά στο 57′ ο Σύγγας πέρασε ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από το ύψος τους πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Αρτεμισιάδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

DSC_00301

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τάσος Σαμαράς έκανε τη σέντρα ο Δημήτρης Κακούδης κοντρόλαρε ωραία και με δυνατό σουτ “έγραψε” το 2-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81′ ο Νίκος Μάραντης, ο οποίος εκμετελλεύτηκε τη “συστημένη” σέντρα του Κακούδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χρυσάνη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Καραλιόπουλος (85′ Ζιάννης), Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Σύγγας, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Κακούδης (78′ Μάραντης), Σακελλάρης, Σαμαράς Τ. (83′ Μπαξεβάνος)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Αρτεμισιάδης, Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Α., Πρόιος, Ξανθόπουλος, Γαϊτανίδης Φ., Ρόκκος, Δημητρούσης Χ., Λέκκας, Παπαδόπουλος, Ισλαμίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected