Football League

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή (1-1) Παραλίγο την ανατροπή η ομάδα του Τζημογιάννη

nchoppkibt54986e634bf3bΑίγιο απ’ τη μία, Πάτρα απ’ την άλλη, αφεντικό όμως στην Αχαΐα δεν βγήκε! 

Σε ένα ντέρμπι με τα όλα του (πολύς κόσμος στις εξέδρες, ένταση των παικτών, γκολ, αποβολή), οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με την Παναχαϊκή να αισθάνεται πιο… καλά, δεδομένου ότι έμεινε όρθια μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Με αυτό το βαθμό, οι «κοκκινόμαυροι» μείωσαν στους τρεις την απόστασή τους από την ΑΕΚ, ενώ από την άλλη, οι μελανόλευκοι βρίσκονται στο -6 απ’ την τριάδα. 

Από πολύ νωρίς είχαμε… συγκινήσεις με τον Μαρουκάκη να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και στο 3′ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να συνέλθουν, αύξησαν την πίεσή τους και κατάφεραν στο 27′ να ισοφαρίσουν με πάλαι ποτέ παίκτη της Παναχαϊκής, Ουρτάδο (έκανε κοντρόλ με το χέρι) κι αφού η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και πήρε… περίεργο ύψος, ξεγελώντας τον Μπαλασάκη. 

Λίγο πριν την ανάπαυλα υπήρξε και ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αφορμή μια μπαλιά απ’ τον Μαρουκάκη που πέτυχε τον τεχνικό του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν και τον… σώργιασε στο έδαφος. 

Στο δεύτερο μέρος οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν για τη νίκη, αμφότεροι είχαν 2-3 καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη μοίρα τους. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Τζημογιάννη να αποβάλλεται στο 87′ δικαίως. Στο 94′ είχαμε… μεγάλη φάση με τον Σεχολάρι από κοντά να κάνει την προβολή, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής, αλλά ορθώς το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, με το 1-1 να μένει ως τη λήξη! 

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος : Σταυριανός, Σανδραβέλης (55′ Μίλιεβιτς), Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Νάστος (65′ Σταμογιάννος), Ουρτάδο, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (73′ Σεχολάρι).

Παναχαϊκή : Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Στεργίδης, Πλέγας (32′ Ζλατκόφσκι), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected