K20 - K17 - K15

Ατρόμητος Κ20 – Βέροια Κ20 3-0

u_20veroia_pas_karytsasΤην ήττα γνώρισε στο Περιστέρι η Κ20 της Βέροιας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Υποδομών της Super League.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, όμως οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ανέβασαν στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και πήραν τη νίκη που τους φέρνει μόνους πρώτους στην κατάταξη.

Τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης είχαν χαρακτήρα αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη στην προσπάθεια να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι “κυανόλευκοι” είχαν την ελαφρά υπεροχή στην αναμέτρηση, αλλά η “Βασίλισσα” λειτούργησε σωστά ανασταλτικά και δεν απειλήθηκε στο διάστημα αυτό.

Οι Περιστεριώτες όμως κατάφεραν στο 31′ να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, εκμεταλλευόμενοι τη στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Κομνηνός, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η Βέροια είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, ο Καψάλης όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κυρίτση.

Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και στο 42′ , το σουτ όμως από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και με τη συμπλήρωση 52 λεπτών κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με δυνατό σουτ του Ζούκα. Στη συνέχεια βρήκαν περισσότερους χώρους κόντρα στη Βέροια που ρίσκαρε περισσότερο και στο 54′ είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζούκα και πάλι να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Τρία λεπτά αργότερα η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το λάθος γύρισμα του Κωστούλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κυρίτση και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 65′ ήταν η σειρά του Τσατσόπουλου να βρεθεί “φάτσα” με το τέρμα, το δοκάρι όμως σταμάτησε και εδώ την προσπάθεια για επίτευξη γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 73′ με σκόρερ τον Τσατσόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Κ20 : Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Κρούσελ, Βλάχος, Κομνηνός, Νάτσος, Ζούκας (60′ Ρεγκάκος), Παναγιωτόπουλος (86′ Κυριακίδης), Τσατσόπουλος (75′ Λαζαρίδης)

Βέροια Κ20 : Μαρκούσης, Δερμιτζάκης (63′ Χατζηκωνσταντίνου), Αναστασιάδης, Νικολαϊδης (75′ Σαμαράς), Ρογγότης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Καψάλης, Λαζόπουλος, Τέας (46′ Κουτρούμπαλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected