Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εθνικός Γαζώρου – Συμπαίκτης του Κουκόλη ο Κοντσίδης!

 

kontsidis_Serres_610x400Μετά τον Κρεββατά, ο πρώην αμυντικός του Πιερικού είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Σερρών. Αν και ανακοινώθηκε σήμερα, χθες ήταν στην αποστολή του αγώνα.

Από την Κατερίνη στις Σέρρες ο Πέτρος Κοντσίδης. Ο τοπικός Εθνικός απέκτησε ως ελεύθερο τον 24χρονο αμυντικό που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό.

Μάλιστα, αν και η ανακοίνωση της απόκτησής του ήρθε σήμερα, εντούτοις χθες βρισκόταν στην αποστολή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, δίχως όμως να αγωνιστεί λόγω και του ότι οι Σερραίοι έπαιζαν με την πρώην ομάδα του παίκτη.

Ο Κοντσίδης είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα με τους Κατερινιώτες, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μέγα Αλέξανδρο Ν.Ζίχνης, Μακεδονικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αετό Σκύδρας, Οδυσσέα Κορδελιού και Εθνικό Αγιονερίου.

Ντεμπούτο λογικά θα κάνει μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Την δεύτερη κίνηση με τον Πέτρο Κοντσίδη πραγματοποίησε η ΠΑΕ Σέρρες. Ο 24χρονος αμυντικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Πιερικός και ενώ συμμετείχε στην χθεσινή αποστολή προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί κατά της παλιάς του ομάδας. Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός ,το δελτίο του οποίου έχει ήδη εκδοθεί , μπορεί να αγωνιστεί την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected