Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νίκος Πιπινίκας : “Κριτήριο η οργάνωση και κίνητρο ο τίτλος!”

579202_10200145483904989_2137655457_nΤην μεταγραφή του στον ΦΑΣ Νάουσα ολοκλήρωσε σήμερα και τυπικά ο Νίκος Πιπινίκας, επιστρέφοντας στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2012-2013. 

O 26χρονος επιθετικός, μετά από 6 μήνες παραμονής στην Αρναία και τον τοπικό Απόλλων, μετακομίζει για δεύτερη φορά στην Ημαθία και στον ιστορικό ΦΑΣ. Ο ίδιος μίλησε στο ImathiaSportsNews για τη νέα σελίδα στην καριέρα του αλλά και τι νιώθει για την επιστροφή του στην ομάδα :

“Ο ΦΑΣ Νάουσα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω εδώ. Αυτό που συνάντησα, εκτός από γνώριμα πρόσωπα σε διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα, είναι το οικογενειακό κλίμα σε  όλους τους τομείς και τη φανερή υγεία που αποπνέει ως σύλλογος. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος και έχει τεθεί φαντάζομαι από την αρχή της σεζόν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να επιτευχθεί. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι για το καλύτερο αλλά και συνάμα ανυπόμονοι για τη συνέχεια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο το οποίο ελπίζω και εύχομαι να είναι…συν!.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία και πολλές χαρές στους φίλους του ΦΑΣ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected