Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης 1-5 (photos+video)

DSCN3649Καταιγιστικός και άκρως αποτελεσματικός εμφανίστηκε ο Φίλιππος Μελίκης στο Ζερβοχώρι. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έκανε το καλύτερο ποδαρικό στο 2015 και με πέντε τέρματα σε διάστημα 45 λεπτών κατάφερε να ρίξει στα…σχοινιά τον γηπεδούχο Άτλα.

Με τη νίκη τους αυτοί, οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν το…σκαρφάλωμα στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον φιγουράρουν στην 5η θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ήταν σκιά του εαυτού τους στο σημερινό παιχνίδι, είχαν πολλά λάθη στο παιχνίδι τους και μοιραία ηττήθηκαν από έναν ανώτερο αντίπαλο.

DSCN3652Πριν την αναμέτρηση, το ImathiaSportsNews βράβευσε τον Φλάβιο Ρόκκο του Άτλα, ως τον MVP της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο συμπαίκτης του Νίκος Ξανθόπουλος.

Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης φάνηκε πως ο Φίλιππος ήρθε στο Ζερβοχώρι με στόχο να πάρει την όγδοη νίκη του στο πρωτάθλημα. Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και με την παρουσία 20(!) θεατών, οι “ερυθρόλευκοι” (με τους οποίους αγωνίστηκαν οι νεοαποκτηθέντες από τα Λευκάδια, Χρήστος Παρσόπουλος και Νίκος Τάσος) πέβαλλαν τον ρυθμό τους και απείλησαν με συνεχόμενες φάσεις τα καρέ του Γαϊτανίδη. Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό, όταν ο Λουμάνι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Μπρέγκου  νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 21′ ο Διαμαντίδης αποσόβησε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του σκόρερ των φιλοξενούμενων, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Φίλιππος πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Λουμάνι σέντραρε από  αριστερά, ο Μπρέγκου βρέθηκε και πάλι στο δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά όμως επέλεξε να πασάρει στον αφύλαχτο Πιτσάβα ο οποίος επίσης με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2.

δείτε στο παρακάτω βίντεο τα δύο πρώτα γκολ του Φίλιππου

Η συνέχεια ήταν το ίδιο αποτελεσματική για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν αρχικά στο 29′ με πλασέ του Μπρέγκου να κάνουν το 0-3, στο 30′ με τον Πιτσάβα και πάλι να φτάνουν στο 0-4 και τον Λουμάνι λίγο πριν την ανάπαυλα να ολοκληρώνουν το θρίαμβο και μάλιστα σε ένα ημίχρονο.

Σαν να μην έφτανε το κακό για τον Άτλα, στην ανάπαυλα αποβλήθηκε ο Γιάννης Γαϊτανίδης, με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη να αναγκάζεται να ολοκληρώσει τις αλλαγές (προχώρησε σε δύο ακόμη στο πρώτο μέρος) “θυσιάζοντας” και τον Ισλαμίδη.

DSCN3671

Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν ταχύτητα και τον Άτλα να φτάνει αρχικά στο 1-5 με το πρώτο γκολ του Μιχάλη Σπυρίδη με τη φανέλα του Ζερβοχωρίου (ντεμπούτο και για τους επίσης νεοαποκτηθέντες Κολοκοτρώνης και Παντζαρτζίδης) και στη συνέχεια να χάνει τέσσερις τουλάχιστον ευκαιρίες (δύο δοκάρια με τον Σιδηρόπουλο) για να μειώσει περισσότερο το σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Λαζάρου.

DSCN3651DSCN3650Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης Καραβασίλης (27′ Σιδηρόπουλος), Πρόιος (31′ Λέκκας), Ρόκκος, Σπυρίδης, Κρουσταλλάς, Παντζαρτζίδης, Σπυριδωνίδης, Κολοκοτρώνης, Ισλαμίδης (46′ Αρτεμισιάδης).

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Μουρατίδης, Τεγούσης, Μπούφι, Λουμάνι, Μπρέγκου (Μαμουτόπουλος), Ντόβας, Πιτσάβας (Κακαγιάννης), Παρσόπουλος (Μπούθας), Τάσος.



σάρωση00011
Το ρεπορτάζ του Φίλιππου Μελίκης είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected