Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-1

χαριεσα-σκυλιτσιΠολύ μεγάλης σημασίας νίκη για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που κατάφερε να “περάσει” από μια δύσκολη έδρα και να βάλει στο…σακούλι τρεις βαθμούς, που ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου έπαιξε με πάθος και ψυχή, είχε εξαιρετική αμυντική συνοχή και τα δύο στόπερ της ομάδας (Ανδρέου και Καρασαββίδης) ήταν πραγματικά απροσπέλαστοι. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΧ, που αγωνίστηκε χωρίς τους Τοπαλίδη και Σταυρίδη, δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και προδόθηκε από μία στιγμιαία αδράνεια του Νίκου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ για την ομάδα του.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο σε γενικές γραμμές και λιγοστές ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις στα καρέ του Δελίογλου, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, στην επιστροφή του στο Παλαιό Σκυλίτσι μετά από δύο χρόνια. Δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις στη συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων και έλειψε ως ένα βαθμό η επιθετική δραστηριότητα του Βαλάντη Τοπαλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Δημήτρη Γιουρόπουλο (έδινε οδηγίες από τον πάγκο) πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθεν και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” με αντεπιθέσεις, κυρίως εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Αραπέλη. Το αναπάντεχο τέρμα του Θεοδωρόπουλου στο 22′ άλλαξε την εικόνα του ματς και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να διαχειριστεί το παιχνίδι και να καταφέρει στο τέλος να αποσπάσει μια πολύ σημαντική νίκη.

Η φάση που μπορεί να καταγραφεί από πλευράς ΑΕΧ ήταν η κεφαλιά του Κατσιγιαννόπουλου στο δεύτερο μέρος, που απέκρουσε ο Δελίογλου ενώ διαμαρτύρονται για χέρι του Ανδρέου στο 35′, με τον ρέφερι κ. Παρασίου να κρίνει πως ήταν εξ επαφής.

DSC_0019

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει και στο 90+3′ της αναμέτρησης, όταν ο Λιακόπουλος είχε ανέβει στην επίθεση σε εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η αντεπίθεση ανακόπηκε πριν σημειωθεί το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Σπαθόπουλος, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κανδηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Τσάλμας, Παμπουχίδης (59′ Δίντσης), Μπατανάρας (75′ Δάγγας)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ., Μιμίνι (90+2′ Τσίλης), Αραπέλης, Τσίπης Χ.Α. (87′ Νούσιος), Τσέκα (90+2′ Μουρτζίλας), Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected