Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-3

skylitsi

Άκρως αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Παλαιό Σκυλίτσι, πήρε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Ο “δικέφαλος” εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σκόραρε σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και με “μπροστάρη” τον Γιώργο Πατατούκα πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Παλαιού Σκυλιτσίου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης πάλεψε για το αποτέλεσμα, είχε τις φάσεις ωστόσο προδόθηκε από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Δελίογλου (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και Δημήτρη Μωραϊτη (προσαγωγούς).

Τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με παιχνίδι κέντρου κυρίως και χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Σταδιακά το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ρυθμό και ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο 23′ να μπει μπροστά στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Γιώργου Πατατούκα ο οποίος μετά την ωραία κάθετη πάσα του Σπύρου Κίτσα, βρέθηκε απέναντι από τον Δελίογλου και με πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, ισορρόπησαν το παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Θεοδώρου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41′ με πλασέ του Λευτέρη Κίτσα του Δ., το πρώτο στο πρωτάθλημα για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Με το εις βάρος τους 2-0 του ημιχρόνου και με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος έδωσε εντολή να ανέβουν οι γραμμές, παίζοντας πλέον όλα για όλα και ο Άρης δημιούργησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

DSC_0616

Αρχικά με τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια τους Κουτσιάδη, Αραπέλη δις έφτασαν κοντά στο 1-2, ωστόσο το πολυπόθητο τέρμα για τους “κίτρινους” δεν επετεύχθη και σε μία από τις αντεπιθέσεις του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Γιώργο Πατατούκα ο οποίος δέχτηκε την πάσα του πολύ δραστήριου Σπύρου Κίτσα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου (46′ λ.τ. Μαυρόπουλος), Μωραϊτης Δ. (14′ λ.τ. Τάνης), Παπαδόπουλος Κ., Ανδρέου (65′ Μουρτζίλας Δ.), Καρασαββίδης, Μωραϊτης Γ., Τσίπης Χ.Α., Μιμίνι, Τσέκα, Κουτσιάδης, Αραπέλης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Λαδάς (73′ Μαρτσέλος), Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ.Α., Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Σ. (62′ Μπουκλάς Αν.), Τζέπης Γ., Καρατάσος, Χαρισούδης, Κούκλας, Κίτσας Θ. (75′ Κίτσας Ν.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected