Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης 1-0

DSCN3339Πολύ μέτριο παιχνίδι στο βροχερό Γιαννακοχώρι και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε αφάνταστα τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Ο Αχιλλέας έστω και δύσκολα, πήρε αυτό που ήθελε και έφτασε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, αφήνοντας πίσω προς το παρόν κάθε…αρνητική σκέψη. Η ομάδα του Τάσου Μπράτση έκανε ίσως τη χειρότερη της εμφάνιση εντός έδρας, ο σκοπός όμως…αγιάζει τα μέσα και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Γαβρά βρήκε τους “κυανόλευκους” ανακουφισμένους και χαρούμενους για τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Γιάννου βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με το ματς στη Μελίκη την προηγούμενη αγωνιστική και έβαλε…δύσκολα στους γηπεδούχους με τη σφιχτή τους άμυνα. Μπορεί να μην απείλησαν επιθετικά, είχαν όμως αγωνιστικό πλάνο και ανέκοψαν αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων.

Η κατοχή ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ του Αχιλλέα, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να παίξει με τη μπάλα κάτω, κυρίως λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Παρά τις προσπάθειες, το πρώτο 45λεπτο παρέμεινε στείρο, με καταγεγραμμένες τις ευκαιρίες των Γιάτσου και Καραμεταξά.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και απείλησαν με τους Γιαμαλίδη και Παρθενόπουλο. Ο πρώτος μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τον Αχιλλέα, άρτι αφιχθείς από τον γειτονικό ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Το “χρυσό” όπως αποδείχτηκε τέρμα του Αχιλλέα πέτυχε στο 68′ ο Χριστόφορος Γιάτσος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα και μετά την ωραία σέντρα από αριστερά με σουτ νίκησε τον Θεοδωρίδη.

Στα υπόλοιπα 25 λεπτά περίπου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν δίχτυα.

DSCN3849

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Παρασίου.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Σαμαράς Δ., Σακελλάρης, Μπράτσης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Καραλιόπουλος, Παρθενόπουλος (87′ Μάραντης), Γιάτσος (90′ Δροσούνης), Γιαμαλίδης (90′ Ζιάννης)

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Σότι, Μυλωνάς, Γατόπουλος, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Βασιλείου (46′ Νούρης Σ.), Νούρης Γ. (65′ Μπαλτζής Β.), Κακκάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected